תראו את זה ת"א בגשם

danonit

New member
ואו!!! ממש ונציה ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

shelycat

New member
יההה!!!!קשה להאמין!../images/Emo186.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

גם שמעתי בחדשות שקראו לאנשי חיל הים לעזור בחילוץ של אנשים.

uti

New member
אותי חילץ כמו בסרטים....איש מכבי-אש

גבוה גבוה גבוה ממש ענק!!! הוציא אותי מהרכב והרים אותי על הידיים שלו עד לכבאית.... הרגשתי כמו בסרט הוליוודי.....איזה קטע מהמם זה היה....עדיין לא נרגעתי...

uti

New member
בריכה באמצע הכביש....

כביש עם עליה
ירידה
ושוב עליה....מה יוצא....בור את זה מחברים לגשם....
שווה לבריכה עכשיו תחברי מליון נהגים ישראלים חסרי סבלנות נכנסים אחד המכונית של השני/ה יוצאים הרכב הולכים קצת מכות, תוקעים עוד יותר את המיים כמו מעין סכר של מכוניות ונהגים ערסים שרבים.....הכל ביחד שווה... בריכה יותר גדולה ומכאן....האוטו שלי הפיצפון....טובע בבריכה....
ביציאה לרוקח לפני דרך נמיר...... ושלא לדבר על איך שחולון נראתה היום בצהריים....

אתי@

New member
התמונה הזאת היא במקרה בחולון

וזה לא יאמן, כי עברו על הכיכר הזאת שנתיים שלמות כדי שהיא לא תוצף כבכל שנה
והיא בכל זאת הוצפה

uti

New member
ככה אני הייתי תקועה היום עם האוטו

שעתיים חיכיתי ברכב, בתוך בריכה בתקווה שלא יכנס לי לאוטו.... אחרי שעתיים שנחלש הגשם רק התחילו לפנות אנשים והבריכות נעלמו להן.... ואחרי כל זה אני עוד חוטפת על הראש בעבודה... איפה היית???? ....שחיתי....עניתי להם!

lital_helmer

New member
אצלנו כל הבית הוצף!!!

ורק עכשיו אני מצליחה להשתלט על כל הבלאגן... מנסה לייבש את המזרון (המיטה שלנו נמוכה).. אוף!
הולכת להמשיך לסדר ולנקות.. ליטל

uti

New member
אויש מסכנונת....

אני מקווה שבשעה זו את כבר ישנה על מזרון יבש.... בעסה

יעלי2

New member
ה ה צ פ ו ת ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

1) נתחיל מזה שהגשם ממשיך גם היום. 2) אבא שלי גם "שחה" אתמול פלגישה באיזור ת"א ברוקח. 3) UTI הדלת נפתחה לך בקלות עם כל לחץ המים? 4) לחברים של אחי הלך המרתף ובו מעבר לדברי ערך, פרקט אמיתי ומערכת סטראו שהציוד הנלווה (רמקולים, סבוופר וכו) היה על הרפצה. אני מקווה שיש להם ביטוח.

אתי@

New member
אמא שלי נכנסה עם האוטו לתוך שלולית

וכל האוטו הוצף מים
איזה בעסה

למעלה