תראו את ה-PLAYER RATING בתמונה

sok777

New member
תראו את ה-PLAYER RATING בתמונה

אני בתחילת העונה השניה וזו הפעם הראשונה שאני משתף את פרדי אדו שקניתי אותו בתחילת העונה הקודמת לנוער ותראו איך הוא כיכב. שימו לב שגם סנייג'דר ואיברהימוביץ' זה משחקם ה-3 ערך בקבוצה. נכון שזה מול ברצלונה B שבה ADU רגיל לשחק אבל עדיין הנתונים יפים! אפילו פטיט שהוא בן איזה 33-34 כבש שער וסיים ציון 9. 4 סיימו עם 10, 6 סיימו עם 9 ואחד ריינה שלא הייתה לו עבודה ובגלל זה סיים עם 7 למרות שהיה לו גם 8 במשחק.. ממליץ לכם על הסגל הזה.. וזה בכלל לא ההרכב הראשון שלי. 5 מפה לא בהרכב הראשון שלי, אם לא יותר.

זה לא חוכמה

אתה משחק מול קבוצת המילואים שלך, אז מה אתה מצפה, להפסיד? זה די ברור שהם יוציאו יופי של ציונים, מה גם שסניידר, זלאטן ואדו הם לא כאלו תגליות פנומנליות. אפשר לומר שהיה זה מפתיע אם הוציאו ציונים נמוכים. תן משחק כזה מול מילאן ואז נשפוט אותך.

זו לא כזו חוכמה

אתה משחק מול קבוצת המילואים שלך לא מול מילאן, אז מה אתה מצפה, להפסיד? מה גם שזלאטן, אדו וסניידר לא מוגדרים כהפתעות - הפתעה היתה נחשבת אם היית מפסיד והם היו מקבלים חמישיות. תן משחק כזה מול מילאן. אחר כך נדבר.

sok777

New member
כתבתי...

שאני יודע זה מול קבוצת הנוער ושכמעט תמיד מנצחים אותם 5-0+ ותמיד ציונים טובים כאלו. אבל זה בגלל אדו שהוא בקבוצת הנוער בעיקאון והעלתי אותו למשחק והוא היה הכי טוב, זה רק אומר שהוא ברמה של הרכב ויותר מזה..

מה?? פראייר

איפה דקו? אחד השחקנים הטובים שלך בשמיירה הקודמת שלי הוא הי הכי טוב אחרי רונלדיניו..וג'ולי?

sok777

New member
ג'ולי מכרתי

ודקו לא פתח כי נתתי הזדמנות לאחרים..

למעלה