תראו אני

תראו אני

עברתי בני עקיב"א שוב וביום שלישי יש לי פעולה ראשונה בלי נדר עכשיו רק ילד אחד או שתיים מכירים אותי ואני רוצה להכיר את המדריכה היא בבית הספר שלי.. אז מה אתם מציאים לבוא אליה ולהגיד לה היי קוראים לי שני אני רוצה לבוא לבני עקיבא ... או משהו אחר שתיתנו לי עליו הצעות תודה!

את מוזרה!

מצד אחד את אומרת שאת חילוניה שרותה לחזור בתשובה ומצד שני את לומדת בבית ספר של דתיים ואת לא דתייה! או שבעצם גם המדריכה לומדת בבית ספר חילוני!? משהו מוזר בעניין שלך!

tamarhp

New member
יאיר

יש דרכים יותר יפות לקבל אנשים מלהגיד להם שהם מוזרים.

אני לא זוכרת

שאי פעם אמרתי שאני חילוניה אולי אני אמרתי שאני לא כמו כל הדתיים אנחנו במישפחה מסורתיים ואמא שלי שומרת הכל וזהו ואני בבצפר דתי כי אמא שלי אוהבת את החנוך כי היא אומרת שהחינוך הדתי ניכשל!!!(אתם לא יכולים להגיד שלא) וטוב לי שם ואני בבית ספר כיפה סרוגה!!! ועם יש לך בעיה תיפתור אותה מאמי!!!!

יאיר- כנס בבקשה.

ואני למדתי באולפנא ואני בכלל לא דתיה, וגם לא הייתי אלא רק כשלמדתי באולפנא שמרתי. מה הקשר?? זה עושה אותי מוזרה? לא, זה מה שמעיד שאחרי הכל חינוך דתי זה חינוך מעולה. יאיר, תתחיל להתייחס לאנשים יפה, לא רוצה להתחיל למחוק הודעות שלך אבל אני אעשה את זה אם תמשיך להתנהג ככה בילדותיות. תענה יפה. תגיב יפה. כולנו פה בני אדם, איך אתה תרגיש אם עכשיו אני אתחיל לרדת עליך ואני אגיד לך שאתה מוזר??

mgirl

New member
אנשים

אל תתעצבנו כל כך אתם יותר מדי רגישים. אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע. אז אולי הוא היה צריך לשנות קצת את הניסוח אבל לא צריך לעשות בו לינץ' בגלל זה.

ashkeloni

New member
מה הקשר?!?!?!

אני לומד בבית ספר לדתיים ואני לא דתי... ואני עדיין בספק בקשר לדת (זאת אומרת שאני הפכפך...)

כי אתה רצית להיות חילוני

ועדיין לא אמרת מה ההורים שלך אמרו בקשר לזה! ונינוש! מההההההה? אמא שלך רוצה שאת תהיי בבית ספר דתי אבל החינוך לא טוב בו? משהו לא מובן לי! תסבירי לי!

ניראה לי אתה קורה הפוך

החינוך מאוד טוב שם!! בבתי ספר דתי..... ורק שתדעו בבית סיפרי נגיד יש 2000 תלמידים רק 500 מהם דתייים ממש ממש אבל שתדעו הבצפר שלי הוציאו צופים דתיים מאמץ רב מאוד זה כבר 2 קיים אבל אני רוצה ללכת לבני עקיבא!!!

שנינוש..יאיר צודק../images/Emo26.gif

ואני אצטט: "אנחנו במישפחה מסורתיים ואמא שלי שומרת הכל וזהו ואני בבצפר דתי כי אמא שלי אוהבת את החנוך כי היא אומרת שהחינוך הדתי ניכשל!!!(אתם לא יכולים להגיד שלא)"

יו אז יאיר מאמי

אני מיצטערת היתבלבלתי החינוך החילוני!!! היתבלבלתי חבריה קבלו היתנצלותי ויאיר סליחה סליחה סילחה!!!!

סליחה אם...

בס"ד אני מפגר בחומר אבל למה עברת אחרי שתתני לי את הפרט הזה אני אוכל לנסות לעזור לך אמוץ

כי זה לא יסתדר

הרגשתי שם שונה כאילו שם היו ילדים ערסים כאלה ו.. אני באה לבני עקיבא כדי להיתחזק יותר ולהיות עם החברה שאני אוהבת מה לא נכון?

את יכולה להגיב בשתי....

בס"ד צורות: 1}לא לדבר עם המדריכה(לעתיד) ולהנחית את עצמך בפעולה! 2}לגשת אליה ולדבר איתה לערוך הכרות ולספר לה מאיפה הגעת ולמה עזבת את הסניף הקודם ויכול להיות שהיא תגיד שלא כדאי שתעברי כי הילדים בשבט שאת אמורה להיות בו לא מספיק חזק מבחינה דתית. ואז שווה לבדוק סניף/תנועת נוער אחרת... מקווה שעזרתי אמוץ

למעלה