תראו, אני לא יודעת

תראו, אני לא יודעת

אם אנשים פה עוד זוכרים אותי (אבל מי שזוכר בטח מנסה לשכוח...) שמעתי על המפגש המתקרב, ואני מעוניינת להגיע אליו ולהצטרף לאירגונים ולהכנות, אבל אני לא בדיוק חברה, ולא בדיוק מוכרת כאן... מה אני עושה? הצעות ייתקבלו בשמחה...
love u all

eranavni

New member
שלום לך

לא יצא לי להכיר אותך כי גם אני יחסית חדש כאן אבל בכל מיקרה ניראה שהמפגש יהיה בת"א ולמה שינסו לשכוח אותך? מה עשית?

אז זהו, שלא עשיתי כלום, אבל

העניין הוא שהפורום, יותר נכון הנושא שלו לא ממש מעניין אותי, זת´ומרת, מעניין אבל לא בקטע של חומרה, קודים וכל זה, חוץ מזה שמאז שהוא גדל, אז הוא כבר פחות "משפחתי" כזה, ואני לא ממש מצליחה למצוא את עצמי כאן... יש לכם הצעות???
love u all

eranavni

New member
תראי

אם זה לא מעניין אותך אז למה באת ( ללא כוונה לפגוע ) אבל תהיי בפורומים שכן מעניינים אותך ככה תוכלי להשתלב שם הרי פה מה שמדברים לא מעניין אותך אז אל תגיבי אבל את יכולה להגיב על מה שכן מעניין אותך אני למשל נמצא רק ב 2 פורומים שמעניינים אותי פה ושם אני משאיר שאלה במקום אחר אז תחליטי את מעדיפה להיות אורחת במקום שלא מעניין אותך או חברה במקום שמעניין אותך

eranavni

New member
בלבלת אותי

מה שמעניין אותך זה העיצוב של המכשיר? או התכונות שלו (משחקים מחשבון וכו...)?

מעניין אותי המכשיר,

כאילו, איך שהוא נראה, (לדוגמה סמסונג 514 נראה מדהים...) ולא מעניין אותי הקודים, כרטיסי מסך וכל זה...
love u all

eranavni

New member
אז...

זה לא המקום בשבילך כי פה מדברים גם על התתחונות שלו מה ציפית ששרשורים ענקיים יהיהו רק על יופי? ככה זה יראה - איזה מכשיר יפה קניתי - כן גם לי יש אותו באמת מכשיר יפה - לא נכון נוקיה יותר יפה ותחשבי על זה

idan3k

New member
נו... גם טוב!

גם אותי מעניין במיוחד העיצוב, משקל גודל וכו´... אינ בטוח שאם תמצאי מידע על מכשירים מעוצבים חדשים ותשרשרי פה יהיה לךעם מי לדבר... נ.ב.- גם אני חושב שסמסונג 514 נראה מדהים... בגלל זה יש לי אותו...

למעלה