תראו איך רון מתעצבן

ReiKo

New member
תראו איך רון מתעצבן

ואיך השירשור הזה הופך לקללות...(שלי בין היתר) רון, אמן תפסידו לצסק"א ובעזרת השם שהגועל ת"א תובס ע"י ריינג'רס תמותו כולכם יא שרמוטות! וג'אן, יא צרפתי מזורגג הלוואי ודולפין יטביע אותך ובזכותך יגלו זן חדש של דולפינים תוקפניים. ולירן, אמן תפסיד לאיזה נאצי בCOH ובוחבוט הלוואי שבגלל השביתה יפילו עליך 5 מבחנים בשבוע ונורמה בייטס, אינשאללה כלב יאנוס אותך ומי עוד יש פה ? יודה, יודה אני אוהב את יודה..... ואת תמיררררררררררר וזהו נכון ? לא שכחתי אף בנזונה ? אה חיה, אמן יהיה לך עוצר יציאות בעבודה ותעבדי 24 שעות - כל היום , כדי שתוכלי להתחרות בז'אן ותוכיחי לו שאת שרמוטה אמיתית. קיצר זה כולם נראה לי, ועוד כמה חדשים מזורגגים שאלוהים ייקח אותכם, שתוציאו את כל הכסף של הביטוח לאומי על תרופות וגם איריש בייב שכחתי, שעימאד פארס וסרן ר' (רשררררררררשששששששש) יאנסו אותך (סתם, לא יאנסו, אבל יעשו לך משהו) ושי-כוס - שאמא שלך תכרות לך את החצוצרה בזמן שתישן ומואיז, תזדיין עם השם המזורגג הזה ...שמשה קצב יבצע בך מעשים מגונים וגטוול - שיחרימו לך את הפורום הזה וימחקו אותו ואת כל האנשים המזדיינים שרשומים בו! שכחתי מישהו ? אם כן , כנראה אתה לא כזה חשוב ואתה מעניין לי ת'זין.... אה...בעצם כולכם על הזין שלי. תמותו.

IrIsH BaBe

New member
תראו איך רייקו מתעצבן

r o n 2 1

New member
שכחת להוסיף שדוידוביץ

יעלה לכדור גובה וינגחו לו גול בין הידיים .

JamicaniT

New member
שכחת אותי ;[

אבל. לא אכפת לי. כי צסק"א הפסידו.
ואפילו לא קיללתי. אני גאה בעצמי D:

Jan22

New member
תקשיב ילד

גם הוצאתי 99 במועד ב' וגם עבדתי היום 15 שעות. מחר אני הולך לעשות דיג הרבההההההההההה זמן ואז לעבוד עוד. שבוע הבא מתחילים מועד ב' ואני חוזר לאהבת חיי - המתמטיקה. במילים אחרות (שפה שאתה מאוד אוהב) - ז-ד-י-י-ן-!

ReiKo

New member
זה עדיין לא משנה את העובדה

שאתה על הזין שלי (; והעיקר שהגועל עפו ! מקקי חיפה הבאה בתור לעוף! ז'אן, כמה ימים בשבוע אתה לומד ? (לא עצמית בבית)

Jan22

New member
אהה

זה משתנה משבוע לשבוע ,מבנאדם לבנאדם .אתה יכול לשלם עוד כסף ולקחת עוד שיעורים . וזה עדיין לא ישנה את העובדה שתצטרך להשקיע בבית עוד הרבה זמן.

למעלה