תראו איך השמאלנים אוהבים לבלבל במח

marabo

Well-known member
אידיוט, ולא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased observation-based conclusion, מונח קליני פסיכיאטרי בעבר לציון פגור שכלי עמוק...
אני רואה שבין אכילת נבלה לאכילת טריפה כבודו עוסק גם בפסיכיאטריה.
הייתי אומר שההתרשמות שלי מכבודו היא: "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא"

certified.woke

Well-known member
אני רואה שבין אכילת נבלה לאכילת טריפה כבודו עוסק גם בפסיכיאטריה.
הייתי אומר שההתרשמות שלי מכבודו היא: "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא"
לא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased observation-based conclusion, מונח קליני פסיכיאטרי בעבר לציון פגור שכלי עמוק...

evglev1

Well-known member
מנהל
אין סתירה.
אתה יכול להיות בעל זכויות פנסיוניות שנקבעו מזמן בחוק וגם נתין משטר דכאני, ממשלת רשעה וזדון בהווה...אתה פשוט סובל ממגבלה שכלית...
אם כך המתיישבים באיו"ש הם נתינים, שעד לממשלה הזו הפלו אותם באישורי בנייה וגם הם היחידים המדינה שומרת לעצמה את הזכות להפוך את הבתים שלהם לשטח צבאי סגור ולגרש אותם מביתם, מאדמתם וממולדתם.

certified.woke

Well-known member
אם כך המתיישבים באיו"ש הם נתינים, שעד לממשלה הזו הפלו אותם באישורי בנייה וגם הם היחידים המדינה שומרת לעצמה את הזכות להפוך את הבתים שלהם לשטח צבאי סגור ולגרש אותם מביתם, מאדמתם וממולדתם.
קשקוש לא רלבנטי לדיון...

evglev1

Well-known member
מנהל
אהרון ברק, פנסיה תקציבית מטורפת שלו ושל אשתו הרבה מעל 100 אש"ח לחודש, מילל שהוא נתין, הלוואי על כל עם ישראל כזו "נתינות"
אילנה דיין, נואמת בלי סוף בכנסים, מופיעה בטלויזיה בלי סוף, מיללת על חופש הדיבור שלוקחים לה.
נשים עשירות בטירוף, באות במכוניות חדישות נוצצות להפגנה, לובשות שכמיה אדומה ומיללות שהן שפחות. הלוואי כל נשות ישראל יהיו "שפחות" כמותן.
אני פונה לשמאלנים, אתם באמת לא מבינים כמה שהחירטוטים שלכם לא תופסים בציבור?
והם עוד מעללים ומתלוננים שיהודי איו"ש כאילו הם מקבלים על הכול על מגש ועוד מתלוננים. כנראה הפוסל אכן במומו פוסל.

jackie111

Well-known member
מה אתם רוצים מהפנסיה של אהרון ברק?
זה הופך אותו לעבריין?
צריך לסתום לו את הפה?

הוא מקבל את שכרו כדין ושיהיה בריא.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה הופך אותו לעבריין?
צריך לסתום לו את הפה?

שאנחנו מדברים נגד החרדים שמקבלים משכורת על לימודי ישיבה במשך כל החיים והשופטים חייבים לצאת לפנסיה בגיל הפרישה, אסור להם לעבוד בגיל הפנסיה, אז שופט שחי 90 שנה מקבל פנסיה ענקית במשך 23 שנה. אבל זה כלום לעומת גימלאי משרד הביטחון שיוצאים לפנסיה כבר בגיל 45. אז אם אנחנו מוחים על "אוכלי חינם" חרדים צריך להתייחס גם ל"אוכלי חינם" אחרים.

jackie111

Well-known member
שאנחנו מדברים נגד החרדים שמקבלים משכורת על לימודי ישיבה במשך כל החיים והשופטים חייבים לצאת לפנסיה בגיל הפרישה, אסור להם לעבוד בגיל הפנסיה, אז שופט שחי 90 שנה מקבל פנסיה ענקית במשך 23 שנה. אבל זה כלום לעומת גימלאי משרד הביטחון שיוצאים לפנסיה כבר בגיל 45. אז אם אנחנו מוחים על "אוכלי חינם" חרדים צריך להתייחס גם ל"אוכלי חינם" אחרים.
למה אתה מתבכיין? אלה החוקים.
עכשיו כשאתם בשלטון תשנו אותם.
אתם נטפלים לאדם בודד ומנסים
לחנך את כל העולם.

marabo

Well-known member
זה הופך אותו לעבריין?
צריך לסתום לו את הפה?

טענו בחיטים הודה לו בשעורים
אמרתי שהוא עבריין?
אמרתי רק שמי שמקבל כזאת פנסיה מטורפת מהמדינה שלא יבכה שהוא נתין אומלל

marabo

Well-known member
אתה מתעקש לערבב דברים ומשקר ביודעין.
אתה ממשיך לכתוב בסיסמאות ולהטריל
אתה רוצה לכתוב תגובה עניינית כדי לקיים דיון תכתוב מה אני מערבב ומה אני משקר.
אתה רוצה להטריל, תמשיך את הדיון עם עצמך

certified.woke

Well-known member
אתה ממשיך לכתוב בסיסמאות ולהטריל
אתה רוצה לכתוב תגובה עניינית כדי לקיים דיון תכתוב מה אני מערבב ומה אני משקר.
אתה רוצה להטריל, תמשיך את הדיון עם עצמך
אדם אינו חייב "לסתום את פיו" לנוכח ממשלת רשעה וזדון מעוולת, גם אם הפנסיה שלו שש-ספרתית.
אינך תופש זאת, אהבל...

למעלה