תראו איזו רשימה

אייל 401

New member
תראו איזו רשימה

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת? כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3.. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, , ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... - צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה?

הוא באמת חייב להיות מציאה

אחרת הוא לא יהיה כל הסעיפים שכתבת
הייתי מסתפקת בכמה סעיפים מקלים: אמין נעים סובלני מתוק חכם רגיש שאפתן החלטי לא קנאי גדול רק קטן ולא פחות חשוב שנאהב נכון יללה אתה עם הצחיקים שלך הכנסת אותי לרצינות עכשו

לביאה11

New member
מציאה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ממש לא כך הייתי מגדירה אתכם
ואיזו הגזמה פראית
מה זה היה? רשימה למכולת...? אתה באמת חושב שגברים יכולים להמנות עם 50% ממה שכתבת? הכרתי לא מעט גברים ולא היה להם גם לא 25% ממה שמנית אבל אנחנו ריאליות ומסתפקות במועט...

לביאה11

New member
על זה אנחנו יכולות ...

להתדיין....
מכל התכונות הללו.... ישנם או לא אצלנו או אצלם... הכי חשוב זה להיות בן אדם

לביאה11

New member
אתה באמת רוצה לדבר על זה../images/Emo35.gif

אני לא חושבת שזה בכלל ניתן לדיון מולך הסיבה היא פשוטה. אתה גבר. מעבר לזאת... אני מאמינה שכל אחד היה מגדיר אותי בצורה מעט שונה. וזה נורמלי. במילים אחרות, אני מכירה במגרעותיי ובמעלותיי ואם הייתי גבר, הייתי ממש מתאהבת בי...
עניתי לך?

הסוכן64

New member
איך אפשר להתאהב בך? את לא במרפסת

אף פעם.נראה לך שאני יעלה במדרגות?

לביאה11

New member
חחחחח..... אם הייתי גבר

הייתי גבר מאוד נשי
ואז הייתי הופך/ת לקוקסינל

GOLF46

New member