תראו איזו פשושית =]

CajU9

New member
תראו איזו פשושית =]

שם:גו'אי גיל:7 וחצי סוג: צ'יוואווה גזעית מוח: קטן. פיצי. פיצי וחלול. לב: גדול! אוזניים: גדולות כמו פרינגלס בכללי, היא איזה 30 ס"מ אורך... 45 עם זנב. ותמונה חביבה מצורפת בקישור joy שלחו גם אתם! חג שמח

הינה הכלב של ההורים שלי .. לוקו.. בן שלוש וחצי מטורלל כמו השם שלו ../images/Emo3.gif הינה הוא בפוזה של ביטניק משתזף אצלי בבית כשההורים יצאו לחו"ל בראש השנה והוא נשאר אצלי לשבוע ...

אתה מתכוון כונן 5.25 בקיבולת של 1.2 בקיבולת של 1.2MB וכן הוא פעיל וחצי והוא מחובר למחשב 486 שכרגע נתקע בחצי שיבצור ועוד יבוא היום שאני אסיים איתו והוא יהייה עם דוס בלבד ועם כל המשחקים הישנים שלא עולים על מחשבים עם חלונות ../images/Emo3.gif בעיקרון יש לי עוד מחשב אחד כזה "ספייר" שהייתי אמור להכין לאיזה מישו מזיכרון אבל בסוף הוא ויתר על הרעיון והמחשב נשאר אצלי וגם הוא פעיל(רק צריך לגמור לסדר לו כמה דברים קטנים) ../images/Emo3.gif רוצה אחד ?!?

goldy

New member
אני מיתכוון למתואר בתמונה

בעיקרון כן, אני די מיתגעגע לכמה דיסקים שאין לי מה שיקרה אותם. הכונן הזה יכולהיתחבר לפנטיום? היכן ניתן להשיגו?

בתמונה יש שני כוננים .. העליון עם הפתח הרחב זה 5.25 אינצ' בעל קיבולת של 1.2 מגה בית התחתון עם הפתח הצר זה כונן רגיל 3.5 אינצ' של דיסקטים בקיבולת 1.44 מגה בית מה שיש בכל מחשב סטנדרתי בשוק את האחרון ניתן לחבר לכל מחשב כיום אבל לראשון צריך לקמבן כבל דאטה ישן שיש לו חיבור לכונן כזה כי מה שניתן להשיג כיום זה רק לסוג השני שעדיין נמכר בכל חנות ...

PooKiPsiT

New member
../images/Emo99.gif

היא כלבה, למרות שיש לה פנים של שועל, וקוראים לה דובי. יש הטוענים שהיא עובדת על בטריות, מכיוון שהיא ממש היפראקטיבית ולא מפסיקה לרוץ ולהשתולל ליותר מכמה דקות. התמונה צולמה בגיל חודשיים. היום היא בת 5 חודשים.

flutter girl

New member
יוווווווווווווווווו!!

רגע של בנות אבל כל כך חומד!!!

exterior

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גאדדדדדדדדדדדדדד איזה יצור מדהים

אם יהיו לה גורים אני רוצה אחד!!!!!!!

אני מאוהבת בפומריינים הקטנים האלו, רק חבל שהם יקרים בטירוף, אז לא איכפת שלא יהיה אורגינל, העיקר דומה לפומריין.

CajU9

New member
חחח היא דומה לשפיץ סיני קצת

אבל ג'ואי ממש נראית כמו שועל/עכבר

b0redavid

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo107.gifהנה הגוש שלי.

מי שעדיין לא מכיר/ה, ג'ון!

CajU9

New member
../images/Emo6.gif

אני אלוף בכותרות.. אממ... פיקנטיות נגיד?

CajU9

New member
כן רק עכשיו שמתי לב

וזה מסתדר הרבה יותר טוב. למרות שהכותרת שלי היא לא פחות מתחנגלת ;]

למעלה