גם אני לא חושבת שאתה יכול להגיד
כזה דבר. זה שבנאדם אומר את דעתו הכנה זה מגעיל?.. תסלח לי מאוד, אבל לא היה שום דבר מגעיל במה שהכתב הזה אמר. הוא אמר את דעתו הכנה, ואם להגיד לך את האמת, אני מאוד מזדהה עם הדברים שהוא אמר. למעשה, מה שהוא כתב שם זה בדיוק מה שאני כתבתי כאן בפורום לא מזמן. השיר 'כשתבוא האהבה' הוא שיר לא מוצלח במיוחד שהיה עדיף הרבה יותר אם סיון שביט עצמה הייתה שרה אותו, ולא יהודית, פשוט כי הוא לא מתאים לה בכלל. מה שהוא אמר בנוגע למנעד האדיר של יהודית וזה שהיא בקושי משמיעה אותו בדיסק, זה גם כן בדיוק מה שאני אמרתי כאן לפני כמה ימים. אני מסכימה איתו לגמרי וחושבת שרוב השירים בכלל לא מציגים את היכולות האמיתיות של יהודית, וזה ממש חבל. ובכלל באופן כללי, אני חושבת שהדיסק הזה היה יכול להישמע קצת יותר טוב אם כמה דברים בו היו שונים. מה שכן, חבל רק שהוא לא הזכיר את 'ציפייה לאושר' שהוא שיר מדהים. בזה הוא באמת קצת לא בסדר. אבל בסך הכל, אני ממש לא חושבת שהכתב מגעיל, ולהפך, הוא אפילו אמר כמה דברים נכונים. זה שאנחנו אוהבים זמר מסויים לא אומר שצריך לחשוב שכל מה שהוא עושה זה מושלם, יהודית היא עדיין לא אלוהים..(למרות שקרובה לכך..).