תראו איזה קולית! לא אני עשיתי אבל קולית לאללה!
N NasTy GirL New member 10/5/02 #3 את בטוחה שזו דולי?../images/Emo108.gif כי זה לוגו של משחק מחשב. בכל מקרה, אם את לא רוצה להשחט כאן, תפתחי רק שרשור אחד ב3 ימים, ולא מיליון, כי זה באמת מעצבן... אז בבקשה: להבא תשימי את השרשור החדש שלך בהודעה ישנה שכתבת, או שמישהי אחרת כתבה. קוראים לזה "ניצול שרשור"
את בטוחה שזו דולי?../images/Emo108.gif כי זה לוגו של משחק מחשב. בכל מקרה, אם את לא רוצה להשחט כאן, תפתחי רק שרשור אחד ב3 ימים, ולא מיליון, כי זה באמת מעצבן... אז בבקשה: להבא תשימי את השרשור החדש שלך בהודעה ישנה שכתבת, או שמישהי אחרת כתבה. קוראים לזה "ניצול שרשור"
N NasTy GirL New member 10/5/02 #5 כן משנה!!!../images/Emo108.gif אל תפתחי הודעות חדשות, קיבינימט-איזו קשת הבנה! ואין לי ראש להגיב על הבובה ששמת למעלה. אני לא אוהבת אותה כ"כ...
כן משנה!!!../images/Emo108.gif אל תפתחי הודעות חדשות, קיבינימט-איזו קשת הבנה! ואין לי ראש להגיב על הבובה ששמת למעלה. אני לא אוהבת אותה כ"כ...
ב ברבורה New member 10/5/02 #6 עזבי אותה! היא בת 10 וכבר הסברתי לה. היא לא הבינה מה רוצים ממנה עד שהסברתי לה היא פשוט לחצה עם הוספת הודעה במקום לשרשר.
עזבי אותה! היא בת 10 וכבר הסברתי לה. היא לא הבינה מה רוצים ממנה עד שהסברתי לה היא פשוט לחצה עם הוספת הודעה במקום לשרשר.
ב בובה מגניבה New member 10/5/02 #11 ניצול שרשור אני רוצה להגיד לכולם שהבנתי מה הטעות שלי ולא היו צריכים לכעוס עליי בי כל אדם טועה אף אחד לא מושלם טוב...
ניצול שרשור אני רוצה להגיד לכולם שהבנתי מה הטעות שלי ולא היו צריכים לכעוס עליי בי כל אדם טועה אף אחד לא מושלם טוב...
ב בובה מגניבה New member 10/5/02 #14 מעודדות צמודות מימין לשמאל (או ההפך): קייסי, טורנס, ויטני, גינגית גדולה, קורטני