תראו איזה סוס...

E l i a n

New member
גמני..!

אם יהיו לך שניים במקרה, תגידי לי. חחחחחח..
שבת שלום! ממני. אליאן דבש.

../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בלק ביוטי! (הקסם השחור- ספר מומלץ דרך אגב) ~מזילה ריר~ אוף!!!!!!! אני רוצה....... מקום ראשון: אחד כזה. מקום שני: לבן מדהים עם שער כסף (שדומה לשאדופקס- המבין יבין
) מקום שלישי: אנדיאני\אפלוסה... מקום רביעי: אחד החומים הנ"ל.

כן! ../images/Emo13.gif

קראת? אני מטורפת על הטרילוגיה ואני מטורפת על סוסים.. אז קראתי לעצמי אאווין הרוהירית (רוהירים: עם-הסוסים) שמין הסתם לקוח משר הטבעות. נ.ב הייתי מתה לרכב על שאדופקס.. ד"א מישהו קרא את "סוס ושמו פלא" או באנגלית "a horse named wander" אני הולכת לעשות עליו בוק-ריפורט... מישהו קרא ויכול לעזור לי?

shai00

New member
אני קראתי את בלק ביוטי

ועשיתי עליו בוק ריפורט (בכיתה ו´ חחח) (היי עכשיו עשיתי בוק ריפורט על הארי פוטר! התקדמתי ל350 עמודים מ-40 חחח מה הקשר לפורום סוסים... פשוט רציתי לכתוב את זה) יאללה שנה הבאה זה "הלוחש לסוסים" (זאת רק אני או שאני לוקחת ספרים שיש עליהם סרט 1 לפחות?!")... בקיצררררררר אני חולה על מיתולוגיה יוונית ובעיקר פגסוס... מה הסרטים הכי יפים שראיתם על סוסים? שלי (לפי דרוג זה) 1.סוס הברונדי הקסום (משהו כזה.... בערוץ הולמרק מספר על סוס פרא אוסטרלי בשם טאוורה...) ולזאת שעושה את הבוק ריפורט תגידי לי איך קוראים לסוס.... אולי יש סרט... 2. בלוחש לסוסים (סרט די קשה לצפיה... אבל סרט מהמם!!!!!!) 3. הסייח השחור (סוס שעבר מסכת התעללויות.... צריך לראות!) בקיצור.... זהו ומצאתי שם ממש יפה לסוס! אידיוט! נכון שם שולט??!?!?

גם אני עשיתי על בלק ביוטי בוק ריפור

ט. אמ.. לא ראיתי הרבה סרטים על סוסים, והשיח השחור זה בלק ביוטי באנגלית, לא? נ.ב בהארי פוטר 4 יש פגסוסים ~מנסה למצוא קשר בין הפורום לבין הארי פוטר.. לא מצליחה במיוחד... נסקלת~ ד"א אידיוט רולזז!!!

shai00

New member
בהארי פוטר יש

חד קרן... מתארים אותו כמו סוס: חיה טהורה שאם אתה פוגע בה חייך אינם חיים עוד.... גם יש שם אנשים שהם חצי סוס וחצי אדם.... וגם בספר ה-4 יש סוסי ענק מעופפים! ~הצליחה למצוא קשר.... לא משהו אבל הצליחה!~ ונכון אידיוט זה שם כזה יפה!! אין אין שם יותר יפה *גאה* *פשוט גאה* זהו ואם הסוס עשה משהו אני כועסת עליו ואומרת לו "אדיוט" גם שהוא מאיים! חחחחח אני גדולה! רוצים שם לסוס פנו אליי!

../images/Emo13.gif פחחחח

תיקון טעות: החיים שלך לא "לא חיים יותר" הם פשוט מתקללים לנצח: ~שיעול~ וולדמורט ~שיעול~ ~נסקלת~ איך זה לעזאזל קשור??? (זכרו את החד קרן..
) אידיוטיזם רולז!

taz512

New member
תיקון סרטים

הלוחש לסוסים הסרט לא מתקרב לספר. והסייח השחור הוא בהחלט הסרט הטוב ביותר על סוסים שהיה אי פעם. (וראיתי את רובם) ובלאק ביוטי (באנגלית) תורגם לעברית (בטמטום מוחלט לדעתי) לסייח השחור. בלאק ביוטי= השחור היפה. ומי שראה ישים לב שהילד קורא לו בלאק=השחור. ודרך אגב הסצינה הטובה ביותר היא הילד והסוס חופשיים לחלוטין רצים על החוף. ואז הילד שולח את הידיים הצידה. וגם אני עשיתצי את זה עם חבר שלי. הגענו לחוף בלי אוכפים הורדתי מהסוסה שלי את המתג. ורצתי ככה על קו החוף. ואז חבר שלי עצר אותי (בעיקר אני עצרתי את עצמי. ואז התחלפנו אני שמתי מתג והוא דפק ריצה בלי מתג. ההרגשה הכי חופשית שיש
והחצי סוס חצי אדם נקרא קנטאור. טאז השד החופשי

show jumping

New member
לא בדיוק...

בלאק ביוטי זה בלאק ביוטי והסייח השחור זה הסייח השחור. אלו שני סרטים שונים... הסייח השחור זה הסרט עם הילד שדוהר על החוף באי הזה ואז מביא את הסוס איתו הביתה. בלאק ביוטי זה על סוס שחי באנגליה ומתואר הסיפור חיים שלו, איך הוא עבר מאדון לאדון. שיש לו חברה ג´ינג´ר וחבר פוני מרי לגס... שניהם סרטים מדהימים.

הלוחש לסוסים...

הלוחש לסוסים מדהים וגם הסייח השחור... למרות שלסייח השחור יש 2 סרטים , שונים זה מזה.. אחד מספר על הסוס שעבר התעללות וכאילו מספר את הסיפור שלו, ואחד זה על סוס שמובל בספינה והספינה טובעת ורק הסוס וילד אחד ניצלים ונקשרים בקשר מיוחד....על אי בודד... וראיתי פעם גם איזה סרט על סוסה ששמה ורד...(לסרט קוראים הורד של נטלי או משהו כזה..) וזה על סוסה לבנה.. וגם עוד סרט על איזה חד קרן לבן מהמם...
נועה

למעלה