תראו איזה מתוק!!!!!!!! פרחה לרגע....: כפרה עליו!! חתיך קטן!! נכון שהוא פשוט יפה??
L lolly1 New member 27/10/02 #1 תראו איזה מתוק!!!!!!!! פרחה לרגע....: כפרה עליו!! חתיך קטן!! נכון שהוא פשוט יפה??
N netaK New member 27/10/02 #5 ועוד מתה מתה עליו איזה משלם הוא החיים שלי אצלי כבר 9 שנים! הנה הוא משתגע על המיטה שלי...
N netaK New member 27/10/02 #6 ויש גם כלב... זה בינגו (או לחילופין:חרא מכוער) הוא כלב מגעיל ודפוק והוא שונא אותי ואני שונאת אותו!
N netaK New member 27/10/02 #8 חתיכת חרא הכלב הזה.... הוא רע ומגעיל אבל אני לא מתעללת בו או משהו םשוט לא שמה עליו אחרת הוא יאכל אותי...
חתיכת חרא הכלב הזה.... הוא רע ומגעיל אבל אני לא מתעללת בו או משהו םשוט לא שמה עליו אחרת הוא יאכל אותי...
N netaK New member 27/10/02 #10 רגע...כדי להירגע הנה שוב החתול איזה יופי...איזה כיף שהוא קיים קיבלתי אותו ליומולדת בגיל 7....
L lolly1 New member 27/10/02 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק!!!!!!!!! למה הוא שונא אותך?????????
N netaK New member 27/10/02 #11 אין לי מושג..... הוא שונא אותי...הוא נוהם ונובח כשאני מתקרבת או מנסה לגעת בו הוא רע
N netaK New member 27/10/02 #12 יש לי עוד מיליון אם אתם רוצים... חחח...אני מצלמת סידרתית אבל רוב התמונות הכלב כועס כי...התקרבתי אליו!
יש לי עוד מיליון אם אתם רוצים... חחח...אני מצלמת סידרתית אבל רוב התמונות הכלב כועס כי...התקרבתי אליו!
מ מKה אפורה New member 27/10/02 #13 אמממ.....אין לי תמונה אז...: יש לי כלבת וינר(ציד)חומה שקוראים לה Joy ונטע-אני אלרגית לחתולים!