תראו איזה "משוגע " אני במקום להתחיל עם בחורות בהפסקה כל מה שמעניין אותי זה העידכונים של הפורום
א אסף עטר New member 20/3/02 #1 תראו איזה "משוגע " אני במקום להתחיל עם בחורות בהפסקה כל מה שמעניין אותי זה העידכונים של הפורום
א אסף עטר New member 20/3/02 #2 נו מה אמר כבר דני רופ, עדכנו כבר עוד שנייה נגמרת ההפסקה AVN כבר התעדכן ?
I idansof New member 20/3/02 #3 רק בWon. דני רופ דיבר על יום חורפי מחר(ושם אייקונים של מעונן חלקית עם גשם), והתבהרות בשישי שבת ראשון.
רק בWon. דני רופ דיבר על יום חורפי מחר(ושם אייקונים של מעונן חלקית עם גשם), והתבהרות בשישי שבת ראשון.
א אסף עטר New member 20/3/02 #6 עידן , מה הייתי עושה בלעדיך צדיק בסדום אני כבר באיחור נוראי בשל "עומס התגובות" כבר חשבתי להכריז על חרם
עידן , מה הייתי עושה בלעדיך צדיק בסדום אני כבר באיחור נוראי בשל "עומס התגובות" כבר חשבתי להכריז על חרם
ס סער השמיים New member 20/3/02 #8 מיתן את עצמו יחסית לאתמול אתמול הוא היה הרבה יותר אופטימי כך לפחות נראה לי. לצערי יש הרגשה ששוב אין לנו מזל בכלום.
מיתן את עצמו יחסית לאתמול אתמול הוא היה הרבה יותר אופטימי כך לפחות נראה לי. לצערי יש הרגשה ששוב אין לנו מזל בכלום.
א אסף עטר New member 20/3/02 #7 הפסקת אוכל סתם , אני מאחר בגללך הפסקה בלימודי מבוא סטטיסטיקה א ביי אני רץ