תראו איזה ממי...

airgirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה חתתתתתתתתייייייייייךךךךךךךךךךךךךך
יווו אני מתה על בריאן המושלם
|מאוהבת קשותתתתתתתתתתתתתתת|

שאלה חשובה../images/Emo70.gif

היי
אני הילה... אני כאן מדי פעם... ויש לי שאלה. אולגה, air girl המתוקה והנפלאה אמרה לי שהשיר shout הוא של ניק ובסוף הביאו אותו למייקל... רציתי להגיד שמייקל כתב את השיר הזה, ושהוא שלו- לפי ידיעת המעריצים של מייקל, ולפי מה שמייקל אמר. ועכשיו אני רוצה לשמוע מה לכם יש להגיד כי אני לא ממש יודעת הרבה על הלהקה הנפלאה שאתם מעריצים... אני רק שומעת שירים שלהם
אז... איזה מידע יש לכם על זה? ומהיכן? נ.ב- שיר נפלא שיצא בשנת 2001, הוא לא ממש יצא, לא ניתן למצוא אותו באלבומים של מייקל ג'קסון... אבל, לפי מה שהבנתי, עשו איזשהוא רמיקס והקול של ניק התערבב שם.. אין לי מושג יותר מזה
אשמח אם תענו לי

NarihS

New member
אוקיי אני עונה

קודם כל רציתי להגיד שאני שמעתי את השיר הזה של מייקל וזה שיר ממש מגניב!!!!! בשיר הזה לו ולניק יש קול מזה דומה!! את צריכה לשמוע את ניק שר את זה אם עוד לא שמעת.. וזה בעיקרון המידע שיש לנו על זה.. אנחנו רק ידענו שניק שר איזשהו שיר שהיה אמור להגיע למייקל ובסוף לא אבל לאחרונה הסתבר לנו או לפחות לי, שמייקל כן שר את זה חח וכן יש רמיקס של ניק ומייקל שרים את זה.. וזה רמיקס ממש יפה ואממ נדמה לי שעניתי לך על הכל לא? אם לא אז את מוזמנת להגיד לי :)

NarihS

New member
חחח

תשאלי את חברי הפורום של מייקל.. אני די בטוחה שהם ידעו את זה.. הם יודעים שם הכל חחחח

BShenB

New member
כןן הוא מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באתר שלו יש את התמונה הזאת....
הוא מושלם פשוט
והבן שלו הולך בעקבותיו....
תגיד בריאן אתה לא צריך במקרה בייביסיטר
..לא, סתם יש לי מישהי פרפקט להיות הבייביסיטר שלך
... מישהי..כ..כמוני

למעלה