תראו איזה יפיופה..

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
תראו איזה יפיופה..

תראו איזה יפיופה..
נו אולי זה קצת לא קשור :) אבל פיירמן בטח יעריך כמה תמונות של אקטקרוס היפה שמצאתי באשדוד..

fireman

New member
זאת היא זאת היא../images/Emo70.gif

זאת היא זאת היא

זאת המשאית הספציפית שראיתי! אותה לוחית! אקטרוס 1844! שייכת לחברת "ערבה" למי שמכיר.... פשוט יפייפיה.....!

איזה יופי של תמונות ! כל הכבוד וזה

תראו איזה יפיופה..
נו אולי זה קצת לא קשור :) אבל פיירמן בטח יעריך כמה תמונות של אקטקרוס היפה שמצאתי באשדוד..
מאוד שייך לפורום ! אנחנו מטפלים גם במשאיות כמובן כי אף פורום אחר לא עושה זאת !!! סוף-סוף אני רואה שרשור על משאיות ועוד מרצדס !!!! יש עוד תמונות ??? בתקווה לראות הרבה משאיות גדולות בפורום !

NewName

New member
אין יותר..

מאוד שייך לפורום ! אנחנו מטפלים גם במשאיות כמובן כי אף פורום אחר לא עושה זאת !!! סוף-סוף אני רואה שרשור על משאיות ועוד מרצדס !!!! יש עוד תמונות ??? בתקווה לראות הרבה משאיות גדולות בפורום !
אין יותר..
אבל אם עד מחר היא לא תברח אני אצלם אותה עם מצלמה טובה יותר, למה הטלפוןש שלי קצת מקרטע בזמן האחרון

ארזS

New member
זה צולם בסלולרי?

אין יותר..
אבל אם עד מחר היא לא תברח אני אצלם אותה עם מצלמה טובה יותר, למה הטלפוןש שלי קצת מקרטע בזמן האחרון
זה צולם בסלולרי?
לא להאמין. נראה בדיגיטלית טובה.

NewName

New member
הוא מצלם טוב...

זה צולם בסלולרי?
לא להאמין. נראה בדיגיטלית טובה.
הוא מצלם טוב...
בכל זאת.. זה לא סתם עוד טלפון מצלמה, זה נוקיה 3650. אמנם רק ב640X480 ומה שכן הוא צריך תאורה טובה אבל בזמן האחרון התמונות יוצאות לי מטושטשות ויש איזה עיוות של הצבעים... אולי בעצם זה אני מקרטע ול מחזיר את הטלפון יציב....?

ארזS

New member
יותר טוב מטוב.

הוא מצלם טוב...
בכל זאת.. זה לא סתם עוד טלפון מצלמה, זה נוקיה 3650. אמנם רק ב640X480 ומה שכן הוא צריך תאורה טובה אבל בזמן האחרון התמונות יוצאות לי מטושטשות ויש איזה עיוות של הצבעים... אולי בעצם זה אני מקרטע ול מחזיר את הטלפון יציב....?
יותר טוב מטוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה