...תראו איזה יפיופה..
נו אולי זה קצת לא קשוראבל פיירמן בטח יעריך כמה תמונות של אקטקרוס היפה שמצאתי באשדוד..
זאת היא זאת היא
זאת היא זאת היא![]()
זאת המשאית הספציפית שראיתי! אותה לוחית! אקטרוס 1844! שייכת לחברת "ערבה" למי שמכיר.... פשוט יפייפיה.....!
...תראו איזה יפיופה..
נו אולי זה קצת לא קשוראבל פיירמן בטח יעריך כמה תמונות של אקטקרוס היפה שמצאתי באשדוד..
...תראו איזה יפיופה..
איזה יופי של תמונות ! כל הכבוד וזהתראו איזה יפיופה..
אין יותר..איזה יופי של תמונות ! כל הכבוד וזה
מאוד שייך לפורום ! אנחנו מטפלים גם במשאיות כמובן כי אף פורום אחר לא עושה זאת !!! סוף-סוף אני רואה שרשור על משאיות ועוד מרצדס !!!! יש עוד תמונות ??? בתקווה לראות הרבה משאיות גדולות בפורום !
אשמח מאוד ! לעונג לפורום אחי !!!אין יותר..
אבל אם עד מחר היא לא תברח אני אצלם אותה עם מצלמה טובה יותר, למה הטלפוןש שלי קצת מקרטע בזמן האחרון
זה צולם בסלולרי?אין יותר..
אבל אם עד מחר היא לא תברח אני אצלם אותה עם מצלמה טובה יותר, למה הטלפוןש שלי קצת מקרטע בזמן האחרון
הוא מצלם טוב...זה צולם בסלולרי?
לא להאמין. נראה בדיגיטלית טובה.
יותר טוב מטוב.הוא מצלם טוב...
בכל זאת.. זה לא סתם עוד טלפון מצלמה, זה נוקיה 3650. אמנם רק ב640X480 ומה שכן הוא צריך תאורה טובה אבל בזמן האחרון התמונות יוצאות לי מטושטשות ויש איזה עיוות של הצבעים... אולי בעצם זה אני מקרטע ול מחזיר את הטלפון יציב....?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.