תראו איזה יפהההה כאן
N NarihS New member 3/11/04 #5 יאאא איזה יופי../images/Emo13.gif וסתכלו, הנה בעלי והאישה הכי מושלמת בעולם
G Guy K New member 3/11/04 #4 סבבה, רק שזו לא אמבר ../images/Emo6.gif אבל אחלא רעיון! חסר לי מקום שבו אפשר לדווח שזה לא מה שחיפשתי כדי שבפעם הבאה ימצאו תמונה אחרת. אבל מגניב, תודה!
סבבה, רק שזו לא אמבר ../images/Emo6.gif אבל אחלא רעיון! חסר לי מקום שבו אפשר לדווח שזה לא מה שחיפשתי כדי שבפעם הבאה ימצאו תמונה אחרת. אבל מגניב, תודה!
R rachelMcfadden New member 3/11/04 #10 אמאלהההה../images/Emo2.gif היא נראית ככה כמו אחד השדים מהסרטים הבדיוניים
G girlontop New member 3/11/04 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שילה ומורגן, מה עשיתן לטיילור?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שילה ומורגן, מה עשיתן לטיילור?
S S c a r l e t t New member 3/11/04 #12 די!!!../images/Emo7.gif זה ממש לא מצחיק! אני לא מבינה למה היא עושה את זה לעצמה! היא יפהפייה בלי שום דבר, עם השניים וחצי קמטים שיש לה, ועם השפתיים שלה ואיך שהיא באמת בלי ניתוחים ובלי שטויות!!!!!
די!!!../images/Emo7.gif זה ממש לא מצחיק! אני לא מבינה למה היא עושה את זה לעצמה! היא יפהפייה בלי שום דבר, עם השניים וחצי קמטים שיש לה, ועם השפתיים שלה ואיך שהיא באמת בלי ניתוחים ובלי שטויות!!!!!