תראו איזה יופי

שושוצ

New member
רוב הקטע

די שעמם אותי, אבל אהבתי מאוד את ה"טראנס" שהרקדנית נכנסה אליו בסוף. זה היה מרגש בעיני. תודה לך על השיתוף, מכל קטע שרואים לומדים המון

גם אני דיי השתעממתי

וזו בעיני הדוגמא הדיי מצויינת לכך שרקדנית יכולה להיות מושלמת ומשעממת...... היא יפה, הטכניקה שלה מעולה ,הכל כל כך מדוייק ומושלם אבל בעיני היא חסרת כריזמה, חסרת להט לחלוטין. פתאום נזכרתי בלי שום קשר (או שכן??) במשפט של רבי נחמן מברסלב(אם איני טועה) : אין דבר שלם יותר מלב שבור

tzurtzur

New member
רק בעיניי היא נראית חובבנית?

החזקת הידיים שלה גרועה ברמות ואין לה הפרדה טובה של פלג גוף עליון. בעיניים שלי זה נראה מאד חובבני. מה שכן,היא יפהפיה

ליילה 1

New member
זהו, שעל על טעם וריח

קשה להתווכח.. אני אהבתי מאוד את מה שראיתי ,אולי כי לא נכנסתי לניתוח מעמיק ופירוק התנועות שלה לגורמים. הסה"כ של הריקוד היה בהחלט לטעמי.

n o a b i

New member
יש עליה!

משהו גורם לי לחשוב שהסעידה הזו רקדה איזה סגנון ריקוד או שניים לפני שהיא הגיעה לריקודי בטן. היא זזה כל כך בקלילות, והידיים שלה אווריריות לגמרי... אהבתי את החצאית עם המכנס המקושט - ממש מגניב! ולגבי הקישור לרקדנית ושמה ויקטוריה - ממש לא מצא חן בעיני. לא טכנית ולא משום בחינה אחרת. כבר ראיתי כמה רקדניות בטן בחיי, וזאת לא יוצאת דופן בשום צורה. היא האב-טיפוס של הרקדנית, בעיני.

nofaritrit

New member
גיברת../images/Emo46.gif

אני עוד מחכה לקטע נוסף שלך בyoutube . הקטע הקודם שלך הרס אותי מצחוק! את גדולה!

n o a b i

New member
ואי, ואי... רק לא להתעצבן

העליתי גם את הקטע השני, אבל הוא קצת מביך אותי. הוא ממש לא מגיע לקרסוליים של השיר של ברמן. "כשתגדלי תביני" זה השיר. חפשי ותמצאי.

nofaritrit

New member
די! זאת גם את?

גיליתי את הקטע אתמול ושלחתי כבר לכל חברי ולא ידעתי שזה גם את! כרגע שלחתי לחברה ששרה את זה איתי בעברי. (אני הייתי ה"אמא"). הרסת אותי! גם רקדנית וגם שחקנית...! עד מתי תתחבאי מהעולם?!!?!!

n o a b i

New member
איזה בידור

הראיתי את זה לניצת הורד בלי לעשות הקדמות, אז היא הסתכלה על הקליפ בעניין ואמרה לי: "חמודה זאת, אולי גם את תעשי משהו כזה עם השותף שלך..." ואני הוספתי בפני ג'וקר: "רעיון טוב, לא חשבתי על זה" ככה זה שלובשים קסדה ויקינגית ומשקפות צהובות, אף אחד לא מזהה אותך. ובעניין הלהתחבא מהעולם... נגעת בנקודה כואבת. מקווה שלא לנצח.
יש דברים שאפילו סדנאות אינטנסיביות של ריקודי בטן לא פותרות.

nofaritrit

New member
תשמעי...

יש כמה אנשים כשרוניים שאני מכירה ש"מחביאים" את הכישרון שלהם מהעולם. אני חושבת שאנשים כאלו צריכים מישהו שידחוף אותם. בקיצור...תמצאי לך מעריץ בעל אופי אמרגני. אם לא הייתי אמא במישרה מלאה הייתי "מתיישבת" עליך ומציקה לך . אל תוותרי לעצמך!

tzurtzur

New member
ניצת שיחקת אותה

אני יושבת כבר שעה מהופנטת אליה. השלמות בהתגלמותה. פשוט לא יכולתי להפסיק להתפעל. בריקוד הזה לא קלטתי שעברו חמש וחצי דקות ולא הורדתי ממנה את העיניים. היא כ"כ מושלמת שזה נראה פשוט לא אמיתי.

למעלה