וזו בעיני הדוגמא הדיי מצויינת לכך שרקדנית יכולה להיות מושלמת ומשעממת...... היא יפה, הטכניקה שלה מעולה ,הכל כל כך מדוייק ומושלם אבל בעיני היא חסרת כריזמה, חסרת להט לחלוטין. פתאום נזכרתי בלי שום קשר (או שכן??) במשפט של רבי נחמן מברסלב(אם איני טועה) : אין דבר שלם יותר מלב שבור
משהו גורם לי לחשוב שהסעידה הזו רקדה איזה סגנון ריקוד או שניים לפני שהיא הגיעה לריקודי בטן. היא זזה כל כך בקלילות, והידיים שלה אווריריות לגמרי... אהבתי את החצאית עם המכנס המקושט - ממש מגניב! ולגבי הקישור לרקדנית ושמה ויקטוריה - ממש לא מצא חן בעיני. לא טכנית ולא משום בחינה אחרת. כבר ראיתי כמה רקדניות בטן בחיי, וזאת לא יוצאת דופן בשום צורה. היא האב-טיפוס של הרקדנית, בעיני.
גיליתי את הקטע אתמול ושלחתי כבר לכל חברי ולא ידעתי שזה גם את! כרגע שלחתי לחברה ששרה את זה איתי בעברי. (אני הייתי ה"אמא"). הרסת אותי! גם רקדנית וגם שחקנית...! עד מתי תתחבאי מהעולם?!!?!!
הראיתי את זה לניצת הורד בלי לעשות הקדמות, אז היא הסתכלה על הקליפ בעניין ואמרה לי: "חמודה זאת, אולי גם את תעשי משהו כזה עם השותף שלך..." ואני הוספתי בפני ג'וקר: "רעיון טוב, לא חשבתי על זה" ככה זה שלובשים קסדה ויקינגית ומשקפות צהובות, אף אחד לא מזהה אותך. ובעניין הלהתחבא מהעולם... נגעת בנקודה כואבת. מקווה שלא לנצח.
יש דברים שאפילו סדנאות אינטנסיביות של ריקודי בטן לא פותרות.
יש כמה אנשים כשרוניים שאני מכירה ש"מחביאים" את הכישרון שלהם מהעולם. אני חושבת שאנשים כאלו צריכים מישהו שידחוף אותם. בקיצור...תמצאי לך מעריץ בעל אופי אמרגני. אם לא הייתי אמא במישרה מלאה הייתי "מתיישבת" עליך ומציקה לך . אל תוותרי לעצמך!
אני יושבת כבר שעה מהופנטת אליה. השלמות בהתגלמותה. פשוט לא יכולתי להפסיק להתפעל. בריקוד הזה לא קלטתי שעברו חמש וחצי דקות ולא הורדתי ממנה את העיניים. היא כ"כ מושלמת שזה נראה פשוט לא אמיתי.