תראו איזה יופי

זה מה שקורה כאשר:

רקדנית, בת להורים ממוצא סורי ,(יונקת מוסיקה ערבית ) חיה בארגנטינה (בקצב הטנגו.....) לומדת 8 שנים בלט עם טובי המורים,( בקצב הקלאסי...) ולאחר מכן מתחילה לרקוד ריקודי בטן.... מעבר לתנועתיות המהפנטת והוירטואוזית שלה יש לה חוש מוסיקלי בלתי רגיל , מה שהופך את הריקוד שלה לאלוהי בעיני.

tzurtzur

New member
ל-ג-מ-ר-י!

היא כ"כ מיוחדת. עכשיו אני מבינה איך ולמה

nofaritrit

New member
אכן שאלה של טעם

אני אהבתי מאוד ובכל מיקרה קצת קשה לאמר עליה שהיא חובבנית ...זה כבר לא נישמע לי משהו שנתון לויכוח.

בובוני1

New member
המלצתי לראות אותה לפני שבוע

אף אחד לא הגיב לשרשור כך שחשבתי שרק אני מתלהבת!! באתר שלה יש עוד הון קליפים יפים היא מדהימה היא וקוראת להופעותייה : בלט שארקי!! מעניינת מרקתקת יפה ואין מה להגיד - פשוט להנות!!

ליילה 1

New member
הי נופר,../images/Emo140.gif

אהבתי! יש זרימה, רכות, טכניקה, והרבה יופי. שובת לב אמיתית.

מה ששבה אותי ...

זה החיבור לאדמה. הכל אם שתי כפות רגליים נטועות טוב טוב באדמה, משחק שובב במרחב הריקודי, והמון המון המון פשטות.אולי טיפה קריצה קברטית, אבל מאוד אותנטי ומחובר לשטח... אפשר לשמור את הסרטונים הללו עם נגן FLV.

חמודה מאוד הרקדנית

אהבתי את החיוך שלה, אהבתי את תנועת האגן הקלילה שלה, מאוד זורם, רך וחמוד. מה שכן.... חסר לי... החיבור למילים (בקטע השירה) וה... חוסר בפאוזות, (שוב בקטע הבלאדי) נראה היה לי שהיא דוחסת ודוחסת תנועות בלי לנשום, בלי לעצור לרגע. וזה מה שמהמם בעיני ברקדניות מצריות, הן לא צריכות לדחוס לתוך קטע אחד מליון תנועות הן יודעות ששקט, רגעים של פאוזות, הן חלק גדול מהריקוד וזה מה שעושה את הריקוד למעניין. ושוב אנחנו חוזרים לעניין של להבין את המילים, להבין את התרבות, להבין את רוח השיר. תודה נופרטיטי שהבאת לנו קטע חמוד, להאיר לנו את היום. יום נפלא לך נשיקות תמרה

תראו רקדנית ברזילאית מיוחדת במינה

שמה לולו סבונגי. שווה מאוד לראות אותה רוקדת. היא מרתקת מאוד. עדיין אני לא יודעת להוסיף קישורים. לכן העתקתי משם. מקווה שתצליחו לראות. http://youtube.com/results?search_query=belly+dance+Lulu+Sabongi

היא רוקדת לצלילי "סיפורי סהרה"

שזו יצירת מופת מוסיקלית בעיני ולטעמי, היא שחטה את המוסיקה ולא הבינה את הרוח שלה. הכוריאוגרפיה נוראית בעיני ולא מחוברת כלל.

למעלה