תראו איזה יופי

שiש

New member
תראו איזה יופי

מה אתם אומרים? זה יקרה לפני שמכבי תצליח לגנוב אותו, לייבש אותו, ולחסל לו את הקריירה?

שiש

New member
אז זהו

ששבוע שעבר ממש כמעט ופתחתי הודעה בנושא (ואם אני לא טועה, אתה זה שצריך להיות הבא בתור, כי דילגנו עליך) אבל שמתי לב שיש כאן בפורום 3-4 אנשים קבועים בממוצע, מה שאומר... פחות שאלות של אנשים, ופחות אנשים שנשאל אותם. מה שדי גורע מכל העניין. מה אתם אומרים? כדאי לחכות קצת שיהיה יותר אקשן בקבוצה ושיתמלא פה הפורום, או שנמשיך עם זה בכל מקרה? מה שתרצו.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo2.gif

איזה שחקן תותח הליאור אליהו הזה! אין לי מילים לתאר את הכישרון, ועוד בגיל כזה. אני מאחלת לו מכל הלב להגיע לNBA ולא להתייבש בשום קבוצה ישראלית שלא מספיק מתאימה לרמה שלו (כמו מכבי
) ונראה לי שיש לו מספיק שכל בראש כדי לדעת שלמרות הפיתוי הכספי, אסור לעבור למכבי. הקבוצה המסריחה הזאת סתם תדפוק לו את הקריירה, וגם הוא ירוויח הרבה פחות כסף בטווח הארוך. שלא נדבר בכלל על הNBA. לסיכום, אני אפילו מעדיפה שלא יבוא אלינו וילך ישר לNBA, כי אם הוא יהיה אצלנו אחרי עונה מקסימום שתיים מכבי הזדוניים יגנבו אותו.

לפרצוף המום, פרצוף מאוהב,

פרצוף מיואש, ופרצוף מאאגניב + דעה על ליאור אליהו בקשר ל NBA

AmiTutiT14

New member
בושה וחרפה!

אתה לומד במינקוף ואתה לא יודע שהיום היה לנו טקס סיום?! נו באמת... ואם לא הבנת, היה לנו אתמול מ8 עד 5 חזרות במכללה ואז מ6 היתה לי פעולה עד 10. והיום הייתי בחזרות כל היום ולפני שעה חזרתי מהטקס והיה מאד יפה. אה, גם צבעתי את השיער לאדום.

המידע של וואלה,

הוא במקרים רבים לא אמין. בכל אופן, לדעתי הוא צריך להישאר עוד שנה-שנתיים בגליל עליון ורק אז לנסות להתקדם לקבוצה בכירה באירופה (בליגה הספרדית או האיטלקית). קשה לי להאמין שדווקא הוא יהיה הישראלי הראשון ב-NBA (וזה לא מיתוך זלזול ביכולתו, אלא בעיקר בגלל העובדה שטובים ממנו לא הצליחו).

שiש

New member
בכל מקרה לא דובר על שנה הבאה

כך שסביר מאד להניח שהוא אכן ימשיך בגליל שנה הבאה, וגם אני בעד זה. למרות שואללה לא אמינים וחנטרישים לא קטנים, זו היתה בהחלט כתבה מחמיאה ומעודדת לגביו. אני דווקא כן מאמינה בו, יש לו פוטנציאל עצום, וזה ידוע, למרות שהוא עדיין ילד ולא יודע לממש אותו עד תום. כמובן שיש לו צורך בעוד שנה-שנתיים להתפתח (אם לא יותר...). עצם זה שהוא גרם להם שם לשים לב אליו, שלא לדבר על להתפעל מהיכולות שלו, כבר אומר משהו עליו. צריך רק לקוות בשבילו שהוא יידע לעשות את הבחירות הנכונות, בבוא הזמן, כי כשרון זה לא הכל. בכל מקרה, אנחנו פה מפרגנים לו הכי בעולם ומחזיקים לו אצבעות.

AmiTutiT14

New member
טובים ממנו לא הצליחו,

אבל זה גם בעיקר עניין של מזל, למרות שזה עצוב.

למעלה