תראו איזה יופי...

DAKTARI

New member
לדעתי מדובר בצעצוע שלא שווה את

המחיר שדורשים עליו,עצתי לך היא שתחסוך קצת ותקנה מצלמה של חברה שצילום זה המקצוע שלה ולא חסרות כאלו,נייקון/אולימפוס/קוניקה/פוג'י/ישיקה/קנון בקיצור תקנה משהו שיתן לך תמונות שיהיה תענוג להתבונן בהם ולא סתם צעצוע שישב לך בבית כאבן שאין לה הופכין.

174M4R

New member
בעיית תקציב.

יש לי חסכון בחדר של 1000 שקל, שהכל זה או שעבדתי בשבילו או קיבלתי ליומולדת. אני לא מתכוון להוציא אותו עד היומולדת הבאה שלי (עוד חצי שנה). כבר כמעט קניתי כמה דברים (שולחן סנוקר למשל) אבל בסוף לא קניתי. אז הצעתי שאני אתן 100 נגיד, אחותי הקטנה תיתן 50 וההורים שלי את השאר (אלא אם אני אתן יותר), את האחים הגדולים שלי זה לא יעניין.. ומה גם שההורים שלי גרושים אז זה עוד יותר בעיה עם התקציב. שאלתי את אמא שלי אם היא מוכנה לקנות את המצלמה הזאת, אני אשלם חצי והיא חצי והיא אמרה שהיא לא מוכנה לקנות את זה כי כבר יש לנו מצלמה (אנאלוגית=\....) ואין לה כסף לזה כרגע. ואני כל הזמן מת שתהיה עליי מצלמה שנגיד כשאני נוסע לאבא שלי (תל אביב) ואני רואה איזה מכונית יפה, אני יוכל לתפוס אותה במצלמה... אבל כל פעם שאנחנו נוסעים לשם ורואים משהו מעניין, אני אומר שהלוואי שיכלתי לצלם את זה...

DAKTARI

New member
מבין אותך בהחלט והלוואי שיכולתי

לתת לך פתרון טוב,גם אני בלי מצלמה כרגע כי גנבו אותה ביחד עם המכונית ואכלתי אותה בגדול, 22,000 המכונית ו2000 הפוג'י שהשארתי בתוך התיק במכונית,גם לי הצילום מאוד מאוד חסר ויקח לי זמן עד שאקנה מצלמה חדשה אבל אני מעדיף להשאר בלי מאשר לקנות צעצוע ב500 ש"ח. המחירים יורדים בהדרגה ובסוף אתה תצליח לקנות משהו סביר ב1000 ש"ח,אני מקווה בשביל כל העם שלנו שנצליח סוף כל סוף להגיע להסדר עם הפלשתינאים ויחזרו לכאן המשקיעים והכלכלה שלנו תתאושש,המצב קשה כרגע אצל כולם ואני מבין שלהורים שלך קצת קשה עם קניה כזאת כרגע,נקווה שבעזרת ה' יבואו ימים יציבים ויפים יותר לכולנו.

DAKTARI

New member
תמונה יפה,אהבתי../images/Emo45.gif

אם צילמת עוד כמה אשמח לראות את השאר,צילום זה תחביב שלי
תרשי לי לשאול עם איזה מצלמה השתמשת? המשך שבוע פורה.

174M4R

New member
כנס רגע.

הבנתי שאתה חובב צילום. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, משהו פשוט (לא מדיי) במחיר לא גבוה. משהו של מתחילים כזה.. מה אתה חושב שכדאי לי לקנות?

big mama 2

New member
יופי של תמונה !!!

כל סוגי הפירות והירקות למעט עגבניה ואבוקדו. וכמובן גם גרעיני חמניה ואגוזים לא קלויים יתקבלו בברכה.

סבבה תודה על התשובות

לגבי המצלמה שאיתה צילמתי זה מצלמה דיגיטלית של ניקון 3.2 מגה פיקס.. (כמו שיש להרבה מתחילים וחובבי צילום...) יש לי עוד 2 תמונות שאני אישית פחות אוהבת אני יצרף בנתיים עוד אחת...

DAKTARI

New member
לא רעה התמונה אם כי היא פחות

עוצמתית מקודמתה לטעמי. מעניין מה עבר על הדררה הזה (כמדומני שזה זכר) שמתכנן ללעוס קצת צנרת פלסטית של דודים ומזגנים,זה מנהג ידוע לשמצה של עורבים שמשעמם להם לעת זקנה
. בכל מקרה יקירתי הלוואי שיהיו לנו תמונות יפות כאלו כל יום ובניגוד למה שאת חושבת נייקון של 3.2 מגה פיקסל אינן בדיוק מצלמות של מתחילים שעולות 700-800 ש"ח ואם את מצויידת בזום אופטי(לא ציינת את שם הדגם) אז בכלל אפשר להוציא דברים יפים יפים. לסיכום קבלי תיסלם מחוזק ופיתה עם שמן זית וזעתר לאות הערכה על התמונות!(חסר לי אייקון)

אני יודעת שהתמונה הזו פחות טובה

ובגלל זה אני פחות אוהבת אותה.. בגלל זה בהתחלה לא שמתי אותה אבל ביקשו עוד תמונה אז הוספתי אותה למרות שהיא לא משהו... היום הדררות לא באו לבקר כנראה בגלל שירד גשם נקווה שמחר הם כן יבואו... אני כבר רוצה לשים להם אוכל ולראות אם הם באמת יוכלו אותו.. לא אמרתי שהמצלמה זולה אבל יחסית אין לה הרבה זום ופיקסלים.. (סתם לידע כללי המצלמה עלתה לי 1500 ש"ח) יש למצלמה זום קטן יחסית... אני לא ממש יודעת מה הדגם של המצלמה.. (אני חושבת שאולי זה זה: E-3100EP) אני מצרפת עוד תמונה מאתמול גם לא משהו לדעתי למרות שיש בה משהו מיוחד...

רק לא לתפוס אותם ותן להם

תפוחים,גזר,לחם יבש,גרעינים ללא מלח,בוטנים ללא מלח,חסה,מלפפון וכ'ד...

DAKTARI

New member
אם זה הדגם שיש לךE-3100EP אז יש

לך מצלמה מצויינת עם זום אופטי X3 ותאמיני לי ש 3.2 מגה פיקסל זה נהדר,אל תתפתי להאמין לשטויות שמנסים HP למכור לאנשים עם 6 מגה פיקסל,העדשות שלהם שוות לתחת ו3.2 של נייקון זה כמו 9 של HP. אני מאמין שעם קצת יותר נסיון את תצליחי להוציא תמונות הרבה יותר מוצלחות וזה כמובן בעזרת הרבה משחק עם הזום האופטי,את צריכה ללמוד להוציא מהמצלמה המשובחת שלך את כל מה שהיא יודעת ורוצה לתת לך וזה דורש הבנה בסיסית בצילום והכרת המצלמה,אם הנושא מעניין אותך כנסי לפורום צילום,יש שם חבר'ה ממש מקצוענים ואת תלמדי שם הרבה דברים שיעזרו לך,עצה קטנה ממני: השתדלי להמנע מצילום בצורה אנכית בהרבה מקרים זה רק גורע מהתמונה,במקרה של תצלום מקרוב נסי לעבוד עם הזום ובכלל אם המצב מאפשר קחי את כל המרחב והמנעי מתצלום מאונך הגורע מתפיסת המרחב. מקווה שעזרתי לך מעט. לסיכום תרשי לי להבהיר לך שנייקון זה הרולס רויס של המצלמות,מס' 1 בעולם ובצדק.

DAKTARI

New member
לפי מס' הדגם שנתת יש לך זום אופטי

במיקוד של X3 אם אין לך אז טעית חביבתי בדגם וכנראה שיש לך נייקון יותר פשוטה מ E-3100EP

DAKTARI

New member
שכחתי להוסיף אבל תנסי לבדוק אם יש

לך אפשרות להחליף עדשת זום אצלך,יש חנות באבן גבירול בת"א ששם מתמחים במצלמות,מקצוענים ממש ואפשר להשיג אצלם כל מיני אביזרים ותוספות כולל יד שניה,אם יש מצב שתצליחי להוסיף/להחליף עדשה זה יקפיץ אותך ליגה ואם מדובר במשומשת אז המחיר סביר,אם את מעוניינת אחן לך מס' טלפון שלהם ותבררי מולם לפי מס' הדגם שלך.

תודה אבל כרגע

אני מסתפקת במה שיש בשלב יותר מאוחר אני ישקיע בזה עוד כרגע אין לי ממש כסף.. אבל אני מאמינה בשלב מסוים אני כן יקנה לי או עדשה או פשוט אתחדש לי במצלמה חדשה... אבל תודה רבה רבה על כל המידע והעזרה

למעלה