תראו איזה יופי...

תראו איזה יופי...

בזמן האחרון האות אלינו לחלון דררות אז היום החלטתי לצלם אותם... אני מנסה לצרף תמונה של אחת מהן... (דרך אגב מה אני יכולה לתת להם לאכול חוץ מתפוזים ופקאנים...? יש למישהו רעיון...)

174M4R

New member
...........

אם הם תוכים, ואת רוצה לתת להם אוכל, למה שלא תנסי אוכל של תוכים?

הם לא שלי...

אם לא שמתם לב אז זה תמונה שצולמה בחוץ.... (לא בכלוב) זה תוכים שבימים האחרונים מגיעים לחלון של הבית שלנו אז היום צילמתי אותם.. ומחר אני רוצה לתת להם לאכול ואין לי אוכל של תוכים... ובדרך כלל דררה לפי דעתי לא ממש אוהבת את הדוכן...

174M4R

New member
תשימי גזרים או ירקות.

תשימי ללחם רק אל תשימי עגבניות או אבוקדו או שוקולד

LeeKo

New member
i'm having some trobbles with Heb

rew...rega! הכלוב לא שופץ עוד בימים הקרובים.... מבטיח לכם תמונות... וגם של התוכים שיהיו בו... ושאלתי את איתמר איזה כלוב יש לו...כי הוא לא ענה לי באייסי...!

LeeKo

New member
fuccckkkk....i hate it!

i can't wright in Hebrew again... and i'm the most Israeli that can be... ma ata tzofer lee bacvish?

eari

New member
סבבה אחי..

אגב למה אתה לא יכול לכתוב עיברית?

LeeKo

New member
לא יודע...

לא יוצא לי באינטרנט... אני כותב בוורד ומעתיק...!

eari

New member
מוזר!

תנסה לברר אצל מי שמבין קצת איך להתגבר על הבעיה.

174M4R

New member
לי קו-ניק ניים, יקיר - שם.

אמרתי לך איזה כלוב יש לי (ליקיר). ומה זה יעזור לך לדעת? אגב!! אני מת לקנות מצלמה דיגיטלית! יש הצעות לדגם ומחיר?

eari

New member
דקטרי!

אומר שהוא די חובב צילום תתיעץ איתו הוא ודאי מבין!

DAKTARI

New member
אהלאן ארי../images/Emo45.gif קצת קשה לי לייעץ לך

כי אינני יודע מה התקציב שלך ועד כמה אתה אוהב את הנושא של הצילום. באופן עקרוני מדובר בשוק רחב ביותר עם היצע רציני,אני בעד לחסוך ולקנות מצלמה טובה שתשרת אותך להרבה זמן אם אתה חושב להתפתח בכיוון הזה,לקנות משהו זול לדעתי זה לזרוק כסף סתם ואיכות התמונות גרועה. תאמר לי מה הסכום שאתה מוכן להשקיע ואנסה להמליץ לך על מצלמה.

למעלה