תראו איזה יופי

yaelcita

New member
תראו איזה יופי

אנחנו על המפה!! התמונה צולמה בסמינר חורף היבשתי של התנועה בדרום אמריקה שנערך באורוגאיי. הבחור בתמונה הוא ראש ההנהגה של התנועה באורוגואיי (שמו מתי) הוא מעולם לא היה בארץ אבל החולצה התגלגלה לידיו... נכון יפה?!!?!! תראו עד איפה הגענו בית שמש!! אגב הסמינר היה מצויין ..ואני הוסיף עוד כמה תמונות .. ברשותכם, כדי שתראו קצת תנועת נוער בחו"ל מהי

yaelcita

New member
עוד

אלו משתתפי הסמינר. מי שיסתכל טוב יוכל לזהות שהבחור שנמצא גבוה על הכתפיים של מישהו זה הורסיו (ראש ההנהגה של ארגנטינה) והבחור שיושב מקדימה עם כובע של בית"ר י-ם זה חררדו (זוכרים שהוא בא למעו"ז וסיפר על המצב בארגנטינה?) ומי שממש יחפש יוכל למצוא גם את הברזילאים שהתארחו אצלכם השנה. גם את חימה ונטי מאורוגאיי ואת אורי מארגנטינה... ממש קיבוץ גלויות ולמי זוכר את מרסיו... הוא למד מצויין לנגן בדרבוקה... ממש מרוקאי הפכתם לי אותו

yaelcita

New member
אחרונה ויפה

טוב, לפניכם הנהגת בית"ר ארגנטינה ואני (חסרים הורסיו וג'נינה). אז לכל המעוניינים והמענוניינות: המחופשים לפועל בניין (ג'ונטן) לשפנפנה (מגלי) ולילדת בית ספר (לטי) יגיעו בעזרת ה' לשנת ב2005 אז תתכוננו לאירוח. המחופשים לגבר עם חליפה, כן החתיך,, זה שלידי(שמו ג'וני) והבחור בקצה השני , עם הישער הארוך (שמו גון) יגיעו לשנת ב2006 .. אז בנות .. תתכוננו. בקיצור רציתי להראות לכם אותם, מדהים איך הם בכוחות עצמם סוחבים על הגב תנועה שלמה בארגנטינה, עם כל הסיבוכים שבזה. לפעמים אנחנו בארץ מתלוננים כמה קשה לעשות דברים בתנועות שלנו.. אז תסתכלו עליהם ותתארו לעצמכם כמה עבודה קשה הם צריכים להשקיע בארגנטינה בשביל לתפעל תנועה שלמה..והם כולה ילדים בני 17-19 ממש כל הכבוד להם.. כמו שרואים אני "אמא גאה"... חוץ מזה... תראו איזה יפים הם....ולא הם לא מתלבשים ככה ביום-יום אבל הם בדיוק סיימו להעביר פעולה על....סקס. וכן זה שמקדימה זה אורי

MS6

New member
חחח יעל...

מרסיו למד לנגן על דרבוקה?? חח אני זוכר אותו נגן גיטרה מעולה, ביומיים שיצא לנו לנגן ביחד. מגניב כל הקטע של החולצה ואיך היא התגעגעה.. אני חייב פעם אחת לבקר בסמינר כזה.. אולי אני אתפלח במזוודה של דני דנון או משהו כזה.. חחח אגב בחתימה שלי מופיעה כתובת של הקומונה של מעו"ז בית שמש (נפתחה לפני שלושה ימים), הפורום החדש שלנו אז עדיף שתפרסמי תמונות בעיקר שם. כי זה יעניין מאוד את החבר'ה מהמעו"ז שכותבים שם

yaelcita

New member
תודה משה

לא ידעתי שיש קומונה של המעו"ז.. אני מייד נכנסת לשם.

MS6

New member
זה מעניין בגלל שהאנשים האלה...

התארחו אצל חלק מהכותבים בפורום הזה.. וחוץ מזה: לא כל ההודעות בפורום אמורות לעניין אותך. אם לא מעניין אותך משהו- אל תגיב.

y l 18

New member
מה אתה עונה לא בכלל?

כל טמבל שידבר שטויות צריך להגיב לו????

למעלה