סחטיין!
M MCbusted New member 20/11/07 #36 אממ אין לי מושג מי חשב על זה אני מצאתי את זה באיזה אתר חח דווקא אהבתי
J JaredsBlackberry New member 23/11/07 #46 כי אין לי מושג מי הפאנגירל שעשתה את זה, אבל הפאקינ גליפיקס זה אחד מהסמלים הרשמיים של הלהקה. אין לי שמץ איך היא מצאה דרך לדחוף את גארד גם בזה.
כי אין לי מושג מי הפאנגירל שעשתה את זה, אבל הפאקינ גליפיקס זה אחד מהסמלים הרשמיים של הלהקה. אין לי שמץ איך היא מצאה דרך לדחוף את גארד גם בזה.
F Fade To Black x3 New member 23/11/07 #48 חחחחחח או את שאנון. אבל זה די מגניב, תודי../images/Emo6.gif
I inbal287 New member 20/11/07 #38 מה זה לא משנה? בטח שמשנה! כנראה שלא כתבת את עצמך בשרשור תאריכים שפתחנו לפני כמה ימים... פשוט שלחי לי במסר את השם שלך עם תאריך הלידה, סבבה?
מה זה לא משנה? בטח שמשנה! כנראה שלא כתבת את עצמך בשרשור תאריכים שפתחנו לפני כמה ימים... פשוט שלחי לי במסר את השם שלך עם תאריך הלידה, סבבה?
M Mrs Fiona Charming New member 20/11/07 #28 וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif אנחנו גאים בך ואוהבים אותך!! תודה על ההשקעה ותמשיכי כך!!
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif אנחנו גאים בך ואוהבים אותך!! תודה על ההשקעה ותמשיכי כך!!