האמת שרכות ופוצי מוצי בתחת שלי ככה צריך להיות!!!
A Aganenet New member 12/8/07 #17 האמת שרכות ופוצי מוצי בתחת שלי ../images/Emo190.gif ככה צריך להיות!!!
פ פינקי לשלטון New member 12/8/07 #19 גררררררררר לגמרי!! אז מה את שואלת אותי בכלל??? מסבכת אותי עם תשובות!!! לדעתי הציץ שלה דורש מצבט.. הוא קופץ יותר מידי!!
גררררררררר לגמרי!! אז מה את שואלת אותי בכלל??? מסבכת אותי עם תשובות!!! לדעתי הציץ שלה דורש מצבט.. הוא קופץ יותר מידי!!
G G I R L P New member 12/8/07 #21 סעמו העולם די לחרמן אותי כל היום כל הלילה ציצים ציצים ציצים זונות פה כולם תועבה סוטים!!! (אפשר עוד בבקשה? גננת, הכי אהבתי את האחרונה....) גרררררררררררררר
סעמו העולם די לחרמן אותי כל היום כל הלילה ציצים ציצים ציצים זונות פה כולם תועבה סוטים!!! (אפשר עוד בבקשה? גננת, הכי אהבתי את האחרונה....) גרררררררררררררר
A Aganenet New member 12/8/07 #24 אבל זה כבר לא לילדים ../images/Emo8.gif אויששש... כל התמונות האלה... אגב, אני גמרתי כבר כמה פעמים, אבל מגרה נורא.
אבל זה כבר לא לילדים ../images/Emo8.gif אויששש... כל התמונות האלה... אגב, אני גמרתי כבר כמה פעמים, אבל מגרה נורא.
פ פינקי לשלטון New member 12/8/07 #28 תתגרי תתגרי צ'יטה לא מרשה לי אם כן גרררררררררר בטח שאני באה חחחחח מילה יש לך?? הדבר המוזר הזה?? חח שיהיה...
תתגרי תתגרי צ'יטה לא מרשה לי אם כן גרררררררררר בטח שאני באה חחחחח מילה יש לך?? הדבר המוזר הזה?? חח שיהיה...