תראו איזה יופי

תראו איזה יופי

יש משהו כל כך רך ומלטף בתמונה הזאת.. גנבתי עכשיו מפורום אחר.. ממש אהבתי :) לפעמים דווקא כשמתעסקים יותר מידי בבדסמ שוכחים את הפשטות :/ שיהיה לכולנו שבוע מצויין!!!!! נשיקות לכולם

vered223

New member
ואוווו! באמת תמונה מדהימה, בעיקר ברכות...

ובעדינות של התנוחה. אני חדשה פה וקודם ביקרתי באתר סקס, סקס רגיל. אז מה אני עושה כאן בסקס בדסם? מקווה שזה בסדר לבקר בשניהם, בדסם תחום ממש מעניין ומדליק וגם יש לי פנטזיות, בינתיים לא ממש ממומשות, לא פשוט כנראה להתנסות ולממש פנטזיות מעט חריגות, נגיד בתחום הבדסם. ממה שהתרשמתיאתם אחלההה פורום, כל הכבוד!

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מוזמנת לשתף בפנטזיות, לשאול כל מה שמסקרן אותך וכמובן,להרגיש בבית

vered223

New member
תודה גלית, ולכל המברכים. אני באמת רוצה...

לשתף ולשאול לגבי משהו או דברים שמסקרנים אותי, קשור לסקס ואולי גם לסאדו או יותר נכון שילוב של השניים, משום מה אני לא בטוחה שזה שייך. איך שלא יהיה הייתי באמת רוצה לשאול אם יש כאן אנשים שמתמצאים, מה שבטוח שזה משהו בתחום ובכוון של "סקס קשוח". אולי אעלה את הנושא אחרי שמעט את אקלם כאן ואכיר מעט יותר את המשתתפים והנושאים שמדברים עליהם כאן. ובהחלט אני מתכוונת להרגיש כאן בהקדם בבית, נראה אחלה פורום ומסגרת.

זה אכן אחלה פורום ומסגרת ../images/Emo82.gif

עד שלא תשארי לא תדעי עד כמה :) אם את מחפשת אנשים שמתמצאים זה ה"הכי מקום שיש" כל שנשאר לך הוא לדבר.. בזמנך הפנוי כשיהיה לך נוח ברוכה הבאה, שוב :)

מצאו את ההבדלים חח

אני מתמכרת.. בכלל השבוע הייתי בבר לסבי ונילי (מן הסתם) ישבנו לשתות בירה ופתאום קלטתי בקצה הבר מין כמו שער מתכתי.. ברח לי השם.. פרזולי מתכת כאלה.. אז אני כבר הדמיון שלי רץ.. אז אמרתי לחברה שלי באוזן שאני מתחרפנת לגמרי. הצבעתי לה על השער הזה ואמרתי לה שאני מדמיינת מישהי קשורה. היא יודעת שאני ככה פסיכית.. אז היא רק צחקה :) אוף.. זה לא תקין כל הסיפור הזה

נכון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין.. זה פשוט נראה יותר טוב ככה.. מתוקי כזה :) אולי עכשיו אני אחזיר את התמונה לפורום ההוא? חחחחחחחח

נוסטלגיההההה

שלחתי לי אותה מזמן חח זוכרת? :) לדעתי היא בודקת לה דופק.. לראות אם היא עוד חיה.. אם היא בספייס או כבר בעולם הבא חחחח

0_0 אני??

אני ...מממ... כן רומנטית.. רק לפעמים מנסה להפסיק :) זה טוב מידי ודביקי מידי, אז אני מנסה להפסיק לפעמים...

למעלה