תראו איזה יופי...

ORIKA

New member
תראו איזה יופי...../images/Emo150.gif

ביום שבת האחרון היתה לי תחרות קפיצות סוסים ולמרות שזה לא קשור לפורום אני רציתי לספר לכם שזכיתי מקום ראשון עם הסוס החמוד שלי(טאורה) אז סלע בבקשה אל תמחק את ההודעה...רק רציתי להראות לכם תמונות מהתחרות

ORIKA

New member
ועכשיו אחרונה...

ברגע הזכייה עם הגביע ביד... איזה חמוד הסוס שלי,נכון?

syair

New member
../images/Emo58.gifסוסים

לזכייה בשבת שעברה. אין לי בעיה שמפרסמים פה תמונות, רק דבר אחד קטן. בד"כ הודעות שלא קשורות לנושא הפורום משתמשים בסימן
בכותרת ההודעה, אבל לא חשוב. בקיצר הפעם אני מקווה ששאר התמונות החדשות לתחילת השבוע ישורשרו לפה. אמרת שאת מתגייסת בקרוב. האם ספורט הרכיבה מוכר לנושא הספורטאים המצטיינים? האם זה תחביב בשבילך או מקווה שזה יהיה מקצוע? ולפי מה שזה נראה, החוות רכיבה היא ליד הר הכרמל אם אני לא טועה. ולמה את לא מזמינה אותנו שנעודד אותך? אני כבר יודע שבהימורים אני אהמר עליך

ORIKA

New member
טוב...סלע../images/Emo32.gif

הבנתי איך לשלוח ויפה סלע,צדקת, החווה נמצאת בקיבוץ יגור והמאנז'(זה האזור המגודר שרוכבים בו) נמצא למרגלות הר הכרמל...פשוט מדהים טוב,אז ככה... תחרות הבאה היא ביום שבת הקרוב בקיבוץ משמר העמק אבל אם יהיה גשם זה יתבטל(נקווה שלא) אז מי שגר בסביבה ובא לו לראות תחרות קפיצות סוסים שיבוא זה מתחיל בעשר בבוקר ונמשך עד אחה"צ המאוחרות אני מתחרה בסביבות 11 אז תבואו לעודד טוב...התמונה הזאת היא גם מהתחרות האחרונה והיא פורסמה בפט-נט למי שלא מכיר www.petnet.co.il

למעלה