תראו איזה חמודים!!!

ד י י ז י

New member
לא נראה לי..

שנים לקח לה לנשק אותו.. היא בטח תהיה בת 30 עד שמשהו יקרה..

Gloria_Nathan

New member
אוקיי, הוא נראה שם כמו בחורה :)

דבר ראשון- מה זאת אומרת יכניס את רורי להריון? הוא יאנוס אותה? לא, כולנו פה מסכימות שדבר כזה *לעולם* לא יקרה. יש רק סיכוי אחד שרורי תכנס להריון כשהיא עם ג´ס: עם *שניהם* ירצו לשכב אחד עם השני ורורי לא תהיה על גלולות ו/או הם לא ישתמשו בקונדום. ואותו דבר בדיוק יכל לקרות עם דין. אז מה הבעיה עם ג´ס בדיוק?

v i o L e T

New member
לפחות הוא לא משעמם,מישהי רוצה

חבר שהיא נרדמת בזמן שהוא מדבר?

Gloria_Nathan

New member
הם לא מתאימים!!!!!

ראיתי עכשיו את הפרק שדין רודף אחרי רורי ומה לעשות ובפרק הזה הם נראו חמודים, אבל רק בגלל שדין היה לחלוטין ג´ס, כתבתי את זה בהודעה אחרת -הוא התנהג כמעט כמוהו. הוא פשוט... מין מיסטר פרפקט כזה, ומיסטר פרקפט זה שם אחר למיסטר בורינג (משעמם). לעומתו ג´ס... ג´ס הוא.... ג´ס
. ג´ס עושה משהו לרורי, הוא גורם לה לשקר לדין, הוא גורם לה לברוח מהלימודים ולעלות על אוטובוס לניו-יורק והוא גורם לה לנשק אותו סתם ככה! אומנם יש לו חסרונות- אבל זה כל הקטע באנשים! אני באמת מאמינה (אני לא פשוט חולה על ג´ס ושונאת את דין אלא באמת חושבת) שג´ס ורורי מתאימים אחד לשני.

זה לא שדין היה כמו ג´ס.

זה ג´ס שהיה כמו דין. או שבעברית נכונה הם מתנהגים אותו דבר. ולדעתי, אם ג´ס ורורי יהיו חברים שנה יהיה להם אותו דבר כמו מה שקרה בין דין לרורי. ברצינות
אני חושבת שרורי ודין בסך-הכל צריכים לעשות פסק זמן של איזה חודשיים (
רורי נוסעת לוושינגטון די.סי, אולי זה יעזור), והם יחזרו להיות מתוקים כמו פעם

Gloria_Nathan

New member
לא, זה דין כמו ג´ס והנה הסיבה...

ההתנהגות הזאת היא חלק דיי חושב מההבדלים שרצו שנראה בעונה השני בין ג´ס לדין. אם אני אספר לך על בן שעולה לאוטובוס כי הוא רואה את רורי ומתיישב מאחורהי בשקט ואז אומר היי כדי להתפיע אותה- בטח היית חושבת שזה ג´ס ולא דין. אה-הא! ואני לא חושבת שג´ס ורורי יגיעו למצב כזה לא רק כי אני חושבת שהם ממש מתאימים וכו´ , אלא גם כי הגיוני שכשג´ס יראה שזה מה שיש בניהם, הוא או יפסיק את המערכת יחסים או ישנה משהו. אולי פסק זמן יוכל להחזיר את דין ורורי לאיך שהם היו קודם, אבל תוך חודש חודשיים הם יחזרו לאותו המצב... לדעתי לפחות.

אני לא חושבת ../images/Emo4.gif

אני חושבת שדניאל פלדינו (זה שכתב את התסריט של הפרק ששודר היום), בעצם אני בטוחה שדניאל כתב את הקטע הזה עם דין לפני שבכלל הם חשבו על הדמות של ג´ס. אז זה לא הגיוני שדין הוא ג´ס. זה כמו להגיד "אמא שלי מאוד דומה לי", זה לא הגיוני להגיד אמא שלי מאוד דומה לי כי אמא שלי נולדה לפני, אומרים "אני מאוד דומה לאמא שלי". אותו דבר לגבי דין וג´ס.

ד י י ז י

New member
לדעתי את צודקת...

דין וורורי צריכים לשות הפסקה לחודש חודשיים וזיחזרו אחד לשניה!

מרב881

New member
הוא לא מכוער...

והסיבה שבעונה הראשונה הוא נראה יותר טוב, זה כי בעונה הראשונה היה לו אופי... עכשיו זה כאילו רורי נכנסה לשיגרה וזה משעמם. אם הוא היה עושה משהו מעניין אני בטוחה שהרבה היו הופכות לדרורי.

למעלה