תראו איזה חמודים!!!

חחחחח../images/Emo3.gif זוג יונים ישנות..../images/Emo13.gif

אבל...אני דווקא חושבת שרורי וג´ס יותר מתאימים..
ג´ס ורורי לנצח!

ריילי

New member
למה????

אני לא סובלת את ג´ס!!!!!!!!!! הוא מגעיל ונדחף!!! והוא אפילו לא נחמד!

מה פתאום

גס חתיך כפרה עליו הוא מה זה מגניב והוא לא נדחף זאת רורי שנמרחת עליו תראו איך היא באה עד ניו יורק בשביל לראות אותו

Dawson girl

New member
אני חושבת...

פעם, לא לפני הרבה זמן, הייתי בעד רורי ודין. אבל עכשיו, אחרי שצפיתי בפרקים נוספים, אני בעד ג´ס ורורי. למה? כי ג´ס הרבה יותר מעניין מדין ורואים שרורי באמת אוהבת אותו. אחרת למה היא נסעה עד ניו יורק בשבילו? ועוד פספסה את הטקס של לורליי? היא אף פעם לא עשתה משהו מופרע בשביל דין... נקודה למחשבה. בייי נעמי

PURPLE CHICKEN

New member
כמה דברים.....

טוב דבר ראשון- התמונה ממש חמודה ודין ורורי באמת מתאימים- יותר מדי מתאימים! הם חמודים מדי ביחד ואין "אקשן"! מאז הפרידה והחזרה המרגשת ("איי לוב יו , יו אידיוט!" הדמעות עולות מחדש...
)- הם כבר לא מעניינים , הקהל רוצה משהו חדש ומרגש!! חחחח...
וג´ס ממש לא מגעיל ונדחף! והוא מאוד נחמד! למי שנחמד אליו! :)) לא ברצינות, תחשבי- הוא נדפק קצת בחיים, גם את במקומו היית ממורמרת... ואל רורי הוא פשוט חמוד!!!
וגם אם הוא ילד רע- אני לא יודעת מה אתכן- אבל באד בויז עושים לי את זה! זה הכי שווה!

z O e i

New member
יווו איזה מתוקיםםםם *נמסה*

אבל אני עדיין בעד ג´ס. פעם דין היה חמוד אבל עכשיו הוא לא! אין לו אופי. ג´ס מתוק ומתאים לרורי נוראאאא הם חייבים להיות יחד!

ריילי

New member
אוקיי!

דין חמוד!!!!! את יודעת מה??? שרורי תלך לג´ס שלה ודין יכול לבוא אליי!!!

Chloe

New member
לדין אין אופי

ז´תומרת היחסים בינהם חסרי פואנטה ולעומת זאת את ג´ס היא אוהבת עד שהיא נוסעת לניו-יורק בשבילו... קיי עכשיו הגעתי לקטע שאני קוראת את ההודעה לפני שאני שולחת ואתם יודעים מה גיליתי? גיליתי שלא חידשתי כלום אמרתי את מה שכלולם מלמלע ^ אמרו הו וול

PURPLE CHICKEN

New member
זה לא שאין לו אופי....

זה שעשו לו אופי של דודה תרנגולת פולניה וזקנה!!!

ד י י ז י

New member
לא נכון..

הם הרסו לו את האופי כדי שנעדיף את רורי וג´ס ביחד.. וול.. איי דונט קאר!! אני עדיין בעד דין ורורי! הזוג הכי חמוד שיש!

ריילי

New member
בדיוק!

הם הרסו את האופי היפיפה של דין רק כדי לגרום לאנשים לבעדיף את ג´ס על פניו!

ד י י ז י

New member
הודעה חשובה!!

ברגע זה (טוב , לפני 5 דקות אבל בשביל הדרמה..) גיליתי שלג´ראד פדאלקי יש סרט! נראה לי שחדש! בכל מקרה , קוראים לו - "Ring of Endless Light" השם נשמע דיי דפוק.. אבל אני מתה שהוא יגיע לישראל!!

לא פה

חוצמזה תקלטו כבר, ג´ס איס דה בד בוי.. הוא יכניס את רורי להיריון בגיל 17. דין לא.

shirakl

New member
ג´ס הוא באד בוי

אבל הוא מתנהג רע למי ששונא אותו! ג´ס אוהב את רורי, ולכן הוא לא יכניס אותה לצרות... הוא באמת דואג לה ורוצה שיהיה לה טוב, ורואים בעיניים שלו כמה שהוא אוהב אותה! אצל דין זו כבר נהייתה מעין אובססיה, והוא פשוט לא רוצה שרורי תהיה של אף אחד אחר... חוץ מזה, שהיא כבר מזמן הפסיקה לאהוב אותו!!!! והוא גם נהיה דמות לגמרי דפוקה, בלי עמוד שדרה...

*קליאו*

New member
זו לא אשמתו!../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo105.gif

דין לנצח.
והוא חתיךךךך...
למרות שבעונה הקודמת הוא נראה יותר טוב, והיה לו גם יותר אופי... אבל לכן זו לא אשמתו!
הא?!?!

למעלה