תראו איזה חוצפה

jessy19

New member
תראו איזה חוצפה ../images/Emo4.gif

כפי שהנכם יודעים הנני מש"קית חינוך ופקידה בצבא והיום במסגרת תרבות יום א' יצאתי עם כמה חיילים להצגה בקאמרי והמפקד שלי התעצבן על זה ואמר למפקד השני שלי הקש"ל שלאט לאט אני יותר מש"קית חינוך מאשר פקידה- מה הוא חושב שהפקידות יותר חשובה מהחינוך??? אני מפחדת לבוא למשרד מחר...

yoyo10

New member
צריך לקחת דברים בפרופורציה

סך הכל השרות הוא 21 חודשים הזמן יטוס לך לפני שתרגישי את כבר תלבשי אזרחי

jessy19

New member
אין לי בעיה עם הצבא

יש לי בעיה עם הרוכשנות של המפקד שלי: הוא מראש ידע לפני שהוא נתן לי אישור שאני אצטרך לצאת לפעמים לישיבות מחוץ לבסיס, וזאת כולה התרבות יום א' היחידה שיצאתי אליה. הוא משייך את היציאה הזאת השבוע לשבוע שעבר שיצאתי לסיור במוזיאון עם חיילים אחרים וזה היה במקרה שבוע אחרי שבוע וזה לא היה כזה משנה כי בכל מקרה זה היה אמור להיות יום חופש שלי לאחר תפקיד ועדיין החלטתי להצטרף לסיור הזה. בכל מקרה, כל כך קשה להסתדר יום אחד בלעדיי- אז אני לא שם להכין קפה אוי לא!!!

yoyo10

New member
אני כאן בשבילך../images/Emo140.gif

תחזיקי מעמד אולי עוד חודש הוא ישכח מהכל וירגע

jessy19

New member
חודש זה הרבה...

חשבתי על זה הרבה וחשבתי שאולי להיכנס מחר למשרד שלו על הבוקר ולדבר איתו על זה ולהסביר לו שלהיות מש"קית חינוך זה מאוד חשוב לי ושאני נותנת את כל כולי לזה ושאני אשתדל כמה שפחות לצאת מחוץ לבסיס. מה דעתך?

yoyo10

New member
זה אחלה רעיון

השאלה באיזה מצב רוח הוא יהיה תכנסי עליו שהוא יהיה רגוע

jessy19

New member
רעיון מעולה- אני אבוא מחר יותר מוקד

ם ואכין לו את הקפה בדיוק איך שהוא אוהב ואפנק אותו ואז אדבר איתו כשהוא יהיה רגוע... אגב, הוא היה כמעט כל היום בדיונים היום כך שבכל מקרה הוא לא היה רואה אותי היום....

yoyo10

New member
אני רק מקווה בשבילך

שהוא לא כמו הבוס שלי אף פעם אי אפשר לדעת איך הוא יגב.

jessy19

New member
מה להגיד לו?

אני רק רוצה להסביר שזה לא עומד לקרות עכשיו כל שבוע או משהו ושזה משהו שאני חייבת לעשות בגלל התפקיד שלי (רק שהוא לא יבקש מהמב"ס לא לתת לי להמשיך בתפקיד!) אוף אני מפחדת בטירוף! מה לעשות? מה להגיד?

yoyo10

New member
לדעתי יש לך 2 אפשריות

1. באמת לדבר איתו 2.לחכות שהוא ישכח את הכל(זה יכול לקחת קצת זמן)

jessy19

New member
יו יו זה הוצא קצת מכל פורפורציה...

ממה בדיוק הוא צריך כל כך להירגע- כולה לא הייתי יום אחד...

yoyo10

New member
המצב מוכר וידוע

אני פעם ביקשתי ללכת לטקס פתיחה של אחד מהמרכזים שלנו ואני ארגנתי הכל ולא נתנו לי ללכת לכמה שעות

sheda0ktana

New member
קבלי את זה כמחמאה...

קודם כל, במקום להתעצבן, קבלי את זה כמחמאה שהוא באמת לא מסוגל להסתדר בלעדייך. זה כבר יעזור לך לבוא לשיחה איתו בצורה רגועה יותר ובנימה חיובית יותר. תנסי אולי להסביר לו שעבורך היציאות האלה מהמשרד נורא חשובות, והן נותנות לך אויר וזמן להתגעגע (גם אם זה לא ממש האמת, הוא רוצה לשמוע שגם הוא חסר לך) לעבודה הפקידותית, ושבסופו של דבר בשורה התחתונה, כשאת עושה מה שאת אוהבת התיפקוד הכללי שלך משתפר. לדעתי הוא בהחלט עשוי להבין את זה אם תסבירי לו במילים קטנות ומשפטים קצרים... לדעתי לחכות שישכח זו לא הדרך, כיוון שזה יחזור שוב בפעם הבאה, ואז גם אם הוא לא יזכור את הפרטים הוא רק יזכור שהיתה לו הרגשה רעה אחרי שיצאת מהמשרד, והסיכוי לפיצוץ רציני יגדל, וחבל. קרן

jessy19

New member
עידכון...

הגעתי היום לבסיס בשיא הפחד, בסוף המפקד שלי הוציא קצת עצבים עליי ואח"כ כנראה שדיברו איתו והסבירו לו שזה חלק בלתי נפרד ממני כי הוא היה יותר נחמד אח"כ ויותר סבלני וגם פינקתי אותו כל היום בקפה שהוא אוהב.

michallevy

New member
הגדרת תפקיד

אני ממליצה לך לקבוע פגישת עבודה עם המפקד וביחד לבצע הגדרת תפקיד. איפה מבחינתו את משקית חינוך (הייתי משקית חינוך, מה הקשר בין זה לבין פקידה?) ואיפה נכנס תפקידך כפקידה. תאמיני לי ברגע שתנסחו הגדרות מדוייקות תמיד יהיה לך את הבסיס אליו תיצמדי וכך חופש הפעולה שלך יגדל. בהצלחה ושירות נעים

jessy19

New member
היום היה לי ערב יחידה ויצאתי

לערב יחידה בשעה 15:45 כרגיל כמו בכל יום רגיל ובגלל שאמרתי שאני יוצאת לערב יחידה ישר הוא תקע בי מבט ואמר: "לערב יחידה, הא?" ואמרתי לו כן, לא התאפקתי והוספתי שבכל מקרה אני יוצאת בשעה הזאת כל יום. שלא ישכח מי מגיע כל יום שעה לפני הזמן בשביל להכין לו קפה!

למעלה