תראו אז ככה

תראו אז ככה

לאחר המון מחשבות שיקולים ובדיקות אין סופיות הבנתי שסוף סוף יש לי בעיה ועליתי עליה הבעיה היא חרדה זה לא שאני לא יכול לגשת לבחורות למרות שאני לבד קצת הרבה זמן לפעמים בא לי להיות לבד לפעמים קשה להיות לבד פשוט כל פעם שאני נמצא עם חברים אני משתתק שבחורות מסביב ניגשות אבל כשאני לבד אני מרגיש די בטוח בעצמי לבדר עם בנות זה פשוט מדהים אין הסבר לזה אף פעם לא הייתי לי חברה רצינית אפשר להגיד שאמרתי המון בחיים (קצת יותר מדיי) הרי כל אחד לא רוצה להיות שונהאו להרגיש כך כולם רוצים להיות נורמלי אבל מה לעשות אנחנו חיים בחברה אגואיסטית ותחרותית קשה קשה להיות לבד
כמו שחבר שלי לשעבר אמר יש להיות מודע למצב יש להשלים עם המצב יש לעשות משהו עם המצב

dana2909

New member
בוא נעשה סדר

דבר ראשון, ממש ממש לא ברור לי המשפט אפשר להגיד שאמרתי המון בחיים (קצת יותר מדיי), התכוונת לבנות או בכללי? דבר שני, אני לא חושבת שהבעיה שלך זה חרדה, כי אתה לא ממש מתאר תופעות של חרדה, מה שאתה מתאר, ההשתתקות, זה נשמע לי כמו ביישנות. ועל ביישנות אפשר להתגבר.. אולי הביישנות יותר חזקה כשאתה ליד חברים שלך, ויותר מדי חשוב לך מה הם יגידו, אולי הם מסוג החברה שנורא אוהבים "לרדת" אחד על השני... בוא נחשוב רגע, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם אתה ניגש לבחורה שמוצאת חן בעיניך, ומציג את עצמך. מה כבר יכול להיות הכי נורא? אתה צריך לאגור את האומץ, לעשות את זה פעם אחת ואז תראה שהשד לא כל כך נורא. אולי תתחיל עם מישהי שלא הכי מוצאת חן בעיניך (כלומר לא ישר להתחיל עם הפצצה של המקום), אבל היא "סתם" נחמדה, ונראה לך שיהיה נעים לשוחח איתה. ברגע שתתחיל פעם אחת, משם זה כבר ילך בקלות. והכי חשוב. ראיתי פה ניצנים מדאיגים. האמנם אתה מנסה להאשים את החברה שמסביבך בחוסר הזוגיות שלך? האם החברה האגואיסתית והתחרותית מונעת ממך למצוא מישהי? אני חושבת שברגע שתיקח על כל הנושא הזה אחריות ותבין שהסיבה שאתה לבד היום נעוצה בך, אולי בחוסר היוזמה ואולי בבישנות, אבל בבסיסו של דבר אתה יושב מהצד ומחכה שדברים יקרו לך. ברגע שתגרום לדברים לקרות, פתאום הכל יראה אחרת. אז קצת אומץ ידידי, אנחנו לא נושכות (רק אם תבקש יפה...
)

nutmeg

New member
האמת? נשמע יותר

כמו חרדה חברתית. יש מה לעשות - אבל קודם אולי לקרוא קצת ולהבין על מה מדובר ואם הדברים מדברים אליך.

למעלה