התקלה תוקנה כבר?? וואי, כל כך מהר הם תיקנו??????
ל ל א ק י New member 11/10/04 #1 תראותראו יש באג בטח יתוקן בקרוב אבל כרגע האייקונין נראים ככה - /images/Emo4gif
G GILADOS New member 11/10/04 #1 לא יאומן הם כבר תיקנו את הבעיה. עכשיו רק נשאר להם לתקן את ההודעות שכבר יצאו לא טוב כשהיתה התקלה.
G GILADOS New member 12/10/04 #1 למה לא????? כשהיתה תקלה כזאת בקומונות הנהלת הקומונות תיקנו את כל ההודעות שנפגמו בגלל התקלה, אז למה שהנהלת הפורומים לא יעשו אותו דבר???
למה לא????? כשהיתה תקלה כזאת בקומונות הנהלת הקומונות תיקנו את כל ההודעות שנפגמו בגלל התקלה, אז למה שהנהלת הפורומים לא יעשו אותו דבר???
G GILADOS New member 13/10/04 #1 מה הקשר? אם הנהלת הקומונות עשו את זה, למה שהנהלת הפורומים לא יעשו את זה?
T ToryMaster New member 13/10/04 #23 המממ הייתי מחפשת לך סטטיסטיקות מפורטות של כמה הודעות נכתבות בקומונות במשך יום וכמה נכתבות בפורומים, אבל א. אני עצנילת, ב. זה לא יפורסם כאן במילא.
המממ הייתי מחפשת לך סטטיסטיקות מפורטות של כמה הודעות נכתבות בקומונות במשך יום וכמה נכתבות בפורומים, אבל א. אני עצנילת, ב. זה לא יפורסם כאן במילא.
R R e A New member 11/10/04 #8 ../images/Emo12.gif /images/Emo104gif/images/Emo3gif
D double O S New member 11/10/04 #10 ../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif /images/Emo96gif
W Wake Up Trix New member 11/10/04 #11 זה כמו מה שהיה בקומונות ../images/Emo3.gif הייתכן שמורידים אייקונים של החגים ומוסיפים את של החורף?......
זה כמו מה שהיה בקומונות ../images/Emo3.gif הייתכן שמורידים אייקונים של החגים ומוסיפים את של החורף?......