תראווו את האיונט !!

תראווו את האיונט !!

יש איונט חדש כל רביעי ומי שקיבל נקודות בקווסט של הNx יכול לקנות דברים שווים אתם רואים את האוורול שלי?? הוא עלה רק 800 nx ולא פתחתי סתם כי עכשיו עשו איונט מיוחד יש שם מלאאא כובעים ב-500 nx והאוורול רק 800 nx =]]]] אני נראית כמו ליצנית בתמונה האחרונה

sapir aloud555

New member
T_T! ../images/Emo121.gif

אני מניחה שרוב האנשים כבר הספיקו לבזבז את הנקודות שלהם. חבל.. תתחדשי ~

כהה =[ ../images/Emo205.gif

היה כתוב באתר שעושים כל שבוע משהו אחר בשבוע הבא יהיה ספורט .. ובשבוע השלישי יהיה בגד ים
איזה ביאוס=[[[[[

K o n C h

New member
../images/Emo191.gif:ם מה הכוונה לאיונט?

גם ברמה 28 אפשר לעשות את הדבר הזה><?

תתחדשי..

אפשר הסבר יותר מפורט? איזה משימה עושים?.... וכל זה... וחוץ מזה...מה זה?
קניתי את זה ב1 מסוס.

somebodddy

New member
את זה אתה צריך בשביל קווסט באורביס

לך באורביס מסך אחד שמאלה ותראה ענק עם חתול. דבר איתו, והוא יבקש ממך לעזור לו להכין שרשרת לחתול שלו. בשביל להכין את השרשרת אתה צריך פעמון וסרט. את שניהם אפשר להשיג בFM במזו אחד - אבל הם כל פעם נמצאים במקום אחר. זאת משימה שמביאה 500 EXP אאל"ט, אז אל תיסע במיוחד לאורביס בשביל לעשות אותה - אבל אם אתה כבר שם זה נסיון חינם.

אה, תודה.אבל

לא לזה התכוונתי... התכוונתי לזה שאפשר לקנות דברים בזול. כמו שיק לאב...קנתה ב800 NX. ויש כל שבוע משהו חדש. מה זה? אפשר להסבר על הדבר הזה?...

אז ככה../images/Emo205.gif

פעם היה קווסט שכל יום מקבלים 100nx או 250Nx למזליסטים D= שנגמר הקווסט אני יצאתי רק עם 900 nx (כי אח שלי אמר לי מאוחר... אפשר לצאת עם הרבה יותר) ואיונט יוצא כל יום רביעי שמוכרים דברים בזול יותר ממה שהם אמורים להיות....... ותמיד אין כך כך שווים אז עכשיו החליטו שכול שבוע ( ואין לי מושג מתי זה נגמר) יצא איוונט ארוך (עכשיו יש 4עמודים) ובנושאים אין לי מושג מה הנושא של השבוע הזה אבל הנושא של שבוע הבא נראה לי ספורט.. וככה כל שבוע נושא לבגדים אחר @! ממש שווה.. אז אני ראיתי את הבגד שקניתי ב-800 nx והיה לי 800 nx מהקווסט וקניתי אותו, בחינם בלי שום כסףאמיתי

למעלה