תראווווו את זה!!

AeroSlash

New member
בלי לפתוח את הקישור

אני מניחה שמדובר בהופעה הצפויה ל מגהדת' במטאליסט. *פותחת את הקישור* כמה לא טעיתי
כולם כל כך נרגשים מזה. נתחיל מזה שזה במטאליסט - אין מצב שאני הולכת מפחיד שם עם כל המטאליסטים הגדולים והשיכורים ואני כולי ילדה קטנה ומסכנה. שנית, אני אוהבת מגהדת' - מספר שירים מצומצם. הם די משעממים לדעתי. שלישית, וזה משהו חיובי לשם שינוי [וגם קצת קשור לפורום], זה קצת נותן תקווה. כי אם כל האמנים הגדולים מדברים על להגיע לישראל - מי יודע. אולי חלומינו יתגשם.

בָלבָל

New member
שמתי את זה רק בשביל התיקווה.. ../images/Emo3.gif

אני מחבבת אותם אבל לא מכירה מספיק... דווקא המטאליסט הזה ממש ממש מפתה... הרבה זמן לא רקדתי פוגו איכותי חחחחחחחח איפה רואים את כל מי שיופיע שם? ואופס שכחתי
חח

SaintJohn

New member
תודה על הקישור!../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

קצת קשה לי להאמין שאני אישית אהיה באירוע שכזה, אבל מי יודע, אולי מישהו כאן מהפורום כן ילך

Chaos In Heaven

New member
אין בעד מה !?

מגיע לי גם לקחת חלק פעיל בפורום ! למראת שאני לא מת על הט'ראש הישן של מגדת' - עדיין הם לגנדה חייה , זה יהיה טוב לראות אותם לייב , ואל תחששו לבוא לפסטיבל , אחלה אווירה עם אחלה אנשים , מקום חזק ונותן בראש , תבואו בהמוניכם (לא הגזמתי
חח)

SaintJohn

New member
אוקיי, מוסיפים לרשימת המבטיחים

ונראה אם זה באמת יתקיים... אני עדיין דובק בטענה שלי שיחידים שאני סומך עליהם שבאמת יגיעו הם Uriah Heep, ואולי גם הסקורפיונס. לכל השאר (קולינס, הסטונס ומגהדת') אני יאמין כשאראה אותם פה במו עיניי. אני לא רואה עדיין סיבה להתרגשות.

AeroSlash

New member
דווקא כן....

דובר רבות על ההגעה של מגהדת' לפה. לפני די הרבה זמן. חוץ מזה שהם כבר היו פה [וההופעה לא הייתה כישלון לפי מה שהבנתי] אז זה גם נראה די הגיוני שיחזרו.

rag doll16

New member
דווקא...

סקורפיונס ופיל קולינס אישרו רשמית וסופית את בואם... זה נחמד אבל אתם יודעים את מי אני ואתם מעדיפים... במקום להיות עסוק בליין הלבשה..\:

למעלה