תראה עולם

keoser

New member
תראה עולם

תראה עולם / אתניקס אולי תראה עולם שבו הכל טוב אולי תראה עולם, קרוב אל הסוף אולי תראה עולם נשלט באלות אולי תראה עולם, נקי מפצצות זה ישנה אותך בפנים, זה כמו מכה על הפנים, זה יחזק אותך לנצח נצחים אולי תראה איך בעתיד, כל הגבולות נעלמים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים אולי תמצא כיוון חדש, ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב, בלילה קר תהיה מאושר, תהיה משוחרר בדרך שלך, אנחנו איתך.. תהיה משוחרר, חופשי כמו פרפר בדרך שלך, אנחנו איתך.. אולי תראה עולם, מלא אהבה תראה רק את הטוב, ולא את הרע ואם תראה קצת רע, ינצח הטוב.. אולי תראה עולם, אולי זה קרוב? זה ישנה אותך בפנים, זה כמו מכה על הפנים זה יחזק אותך לנצח נצחים אולי תראה איך בעתיד כל הגבולות נעלים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים אולי תמצא כיוון חדש, ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב, בלילה קר תהיה מאושר, תהיה משוחרר בדרך שלך, אנחנו איתך.. תהיה משוחרר, תופשי כמו פרפר בדרך שלך, אנחנו איתך.. תהיה מאושר, תהיה משחורר בדרך שלך, אנחנו איתך.. תהיה משוחרר, חופשי כמו פרפר בדרך שלך -- אנחנו איתך.. לכבוד תחילת ההתמודדות "האמיתית" שלי עם הפחדים העמוקים שלי. עשיתי החלטה היום. יותר נכון הובלתי אל ההחלטה אחרי שהבנתי שאני מוכן. אז עם כל הכאב שלא זכור לי שהרגשתי המון המון זמן, אני מתמודד, אני נלחם. זהו, הגעתי אל המקום אליו הוכנתי במשך 6 שנים. מחוויה אל חוויה, הובלתי לפה. באהבה, יוסי :)

בהצלחה! איזה שיר יפה ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע על מה שעובר עליך ועל ההתמודדות שלך
הולכת למצוא את השיר תיכף

התהוות

New member
אוטומטיות...

תראה לי אדם שלא נלחם בעצמו. המחשבה האנושית תמיד לוקחת את זה לענייני מלחמה, התנגדויות, "זה לא בסדר!". זה משהו שקיים אצל כולם, משהו בסיסי. זה לא שלילי או משהו, זוהי פשוט ברירת מחדל. אבל כדאי לעצור לבדוק, לפני שאנחנו זורמים לתוך הנתיב הזה... כדאי להתסכל מסביב, לראות את האפשרויות תגובה הנרחבות שלנו... לראות מה אנחנו, מי אנחנו, עם מה פה אנחנו עובדים, מה אלו החלקים האלה בנו שאנחנו רוצים להלחם בהם?! למה הם קיימים?! אולי הם עוזרים לנו לאללה ואנחנו פשוט לא יודעים...? לעצור הכל. הכל. ולהתסכל, איפה אני עומד, מה אני עושה, מי עושה מה, למה אני עושה, מה האפשרויות שלי, במה אני בוחר, מה יהיה יותר נעים לי, מה יותר יעזור לי (וכו').

התהוות

New member
אני רוצה להבהיר משהו חשוב

המלצתי לעשות משהו. מה שאתה עושה עכשיו יכול להיות מושלם ביותר עבורך! יש הרבה סיכויים שאני לא יודעת על מה אני מדברת- בעצם, אני באמת לא יודעת על מה אני מדברת... שום דבר ממה שאמרתי זה לא עובדות הקיום. המלצה...

keoser

New member
לצערי

זה משהו שאני רוצה לעשות כבר 6 שנים. בגלל זה התגובה שלי הייתה כ"כ קיצונית למדיטציה שעשיתי ביום שני. מדהים איך שדברים הסתדרו לי בדיוק לנקודה הזו, בזמן הזה, וכל התלבש לי כמו כפפה בדיוק להגיע לפה. הרגשתי שזה נכון לחלוטין לעשות צעד באותו יום, אבל החלטתי לחכות בכדי שהסערת רגשות בה הייתי נתון תעבור, ולעשות החלטה יותר "בהירה". זה משהו שרציתי לטפל בו הרבה הרבה זמן, אבל אף פעם לא היו לי את הכלים/אדם שיכל לעזור שבטחתי בו/.. ../. כנראה שחיכיתי בדיוק לנקודה הזו בזמן. מדהים איך שאני מסתכל על השנה+ האחרונות שפשוט כיוונו אותי לפה. בעצם, מרגיש לי שמלידה אני כוונתי לפה, רק השנה+ האחרונות היו הדבר שבעצם סיכם את זה. איזה כיף :) ייתכן ד"א שהתגובה הראשונה שלי הייתה אוטומטיות, היום אני לא מסתכל על זה בתור "מלחמת חורמה" אלא יותר בתור משהו שאני פשוט רוצה לעשות בכדי שיהיה לי יותר טוב, בגלל זה חיכיתי. בד"כ אני מחכה עם החלטות, האם לזה את מתכוונת באוטומטיות? [משהו חסר לי בהודעה, אבל בסדר. הורדת סטנדרטים. אני לא קורא את זה בפעם הרביעית
]

למעלה