תקשרות כתרבות

maxcalifornia

New member
רק אני ואנוכי ...

כזה סיוט

maxcalifornia

New member
אז ככה

אני לומדת אותו כרגע...המנחה הוא דותן בלייס. אני זו נקבה.. (מסתבר) איך אפשר לעזור?

אודה מאוד לעזרה

המנחה לי הוא דויד לוין (שהוא מצויין) ויש לנו מטלה להגיש ביום א' הגשת כבר את המטלה? אם כן - היה קשה? ואני לא כ"כ השתתפתי בשיעורים (ככה זה כשעובדים ויש ילדה בבית ואחד בדרך) בקיצור, עברתי על החומר באתר ויש כמה דברים שלא ברורים לי לכן רציתי לדעת באם יש לך סיכומים מהשיעור האם את לומדת במוגברת או רגילה? תודה רבה גם אני נקבה

maxcalifornia

New member
והזוכה היום היא

את
בחיי שיצא לך טוב... את הממן אנחנו עדיין לא צריכים להגיש. אבל אם תתני דואל, תקבלי את כל הסיכומים במודפס. |אייקון של מסר אישי|

מפעל הפיס

היי תודה רבה מקרב לב המייל שלי הוא: [email protected] אם יש משהוא שאוכל לעשות עבורך, סיכומים של קורסים אחרים וכד' שאולי יש לי כי אני בסוף התואר. אשמח לעשות זאת. אשמח להיות בקשר במהלך הסמסטר.

קורסים עתידיים

שיהיה לך בהצלחה עם האנגלית ושיטות המחקר (לא עשיתי ובאנגלית יש לי פטור) סמסטר הבא יהיה כנראה סוגיות באי שיוון חברתי (משהוא כזה) ועוש קורס מתקדם בתקשורת וזהו סיימתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובא לציון גואל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש סחתיקה

ה"סחתיקה" הזה לקח לי שש שנים וקצת ככה זה כשלוקחים קורס בסמסטר. יש ניהול הפרסום ואפילו עבודה פרה-סמניריון שעליה קיבלתי להפתעתי המוחלטת 90 ומשהוא. אגיע הביתה ואשלח לךך את החומר בוורד. שלחי לי את המייל שלך

למעלה