תקשיבו

A d i D

New member
תקשיבו

מאז השירשור הכירות הקודם (ינואר 2006) היצטרפו ועזבו אנשים ואנשות אז בואו ניפתח שירשור היכרות חדש, הכל כולל הכל: שם: קיבוץ: גיל: מסנג'ר: איסיקיו: ותמונה וכן זה חובה

A d i D

New member
אני אתחיל

שם:עדי ברנע קיבוץ: בית העמק גיל: 15 כן כן אני הכי צעירה פה (אני חושבת) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:- תמונה : במייספייס יש נורמליות יותר

A d i D

New member
אני אתחיל

שם:עדי ברנע קיבוץ: בית העמק גיל: 15 כן כן אני הכי צעירה פה (אני חושבת) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:- תמונה : במייספייס יש נורמליות יותר

כל כבוד על היוזמה

שם:אדוה קיבוץ:
|קשת| גיל:18 מסנג'ר:יש בכרטיסישי איסיקיו:כנ"ל ותמונה וכן זה חובה

....

שם: בשיא הטבעיות קיבוץ: חסוילנד מאוחד/איחוד גיל: 19 מסנג'ר: מי שצריך יודע :) איסיקיו: פעם אחרונה שבדקתי אני לא בכיתה ז' ותמונה וכן זה חובה: אני לא מסתדרת עם חובות...אפשר אמת ?

horse 1212

New member
אהה

שם: גלי קיבוץ: נצר סרני. גיל: בטוח שאתם רוצים לדעת? מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:אין ותמונה וכן זה חובה: תמונה ליד הבריכת דגים(ייאי יצאתי שטוחה ורזה :) ).. אם תתעקשו אני אשים תמונה עם פרצוף P:

MC sApiR

New member
הצטרפתי../images/Emo3.gif

שם:ספיר~סאפ~ קיבוץ:שפיים=] גיל:עוד חודשיים 15 מסנג'ר:תרצו תבקשו איסיקיו:כנ"ל ותמונה וכן זה חובה: נו טוב
~שיהיה
~

shahf

New member
יש מישהו בשפיים שלא היה מתישהו בחייו בנוע"ל?

אני מכיר מישהי משפיים...

Tinkit16

New member
../images/Emo179.gif נהדר!

שם: אביטל. קיבוץ: *שקר כלשהו* גיל: 17 (בקרוב!) מסנג'ר: במסרים
איסיקיו:
במסרים

MsUnderstood

New member
רק כי יש לי תמונות חדשות../images/Emo3.gif

שם:דנה קיבוץ:יגור גיל:עוד מעט 20
מסנג'ר:[email protected] רק תגידו מי אתם איסיקיו:159538075 ותמונה וכן זה חובה אני בפרארי...

למעלה