תקשיבו

תקשיבו

הסתכלתי מקודם וראיתי שיש בפורום יותר מידי אנשים לא מוכרים. אולי היה את זה פה לא מזמן אבל אני רוצה לעשות שרשור של שמות. כן, גם זיקני הפורום.
קיצר- שם: שם משפחה: מקום מגורים: וחייב עוד שאלה סתם אז- איך הגעת לפורום?: זהו. לא מסובך. לילה מקסים לכולם
נשתמעעעעעעעעעעע

ראשונה../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

נועה שלו עוברים ממקום למקום-מטיילים בארץ (עכשיו כרכור) הגעתי לפורום דרך קרן שאמרה לי להכנס לצ'ט לילה-טוב..!

elivnat

New member
ועכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:ליבנת שם משפחה:אלמליח מקום מגורים:איזור חדרה... וחייב עוד שאלה סתם אז- איך הגעת לפורום?:אממממ כבר לא זוכרת...

דאאאא

New member
אהם אהם..

קוראים לי ברוריה (אפשר לקרוא לי- ברוריק..) אני גרה באתר הקרטונווילות בנווה צורים. ו..זהו..

טוף

שם: אביעד. שם משפחה:חדד. מקום מגורים:אילת. למה הגעתי לפורום? חיפשתי בתפוז פורום מעניין, ואז נכנסתי סתם כדי לשאול אם יש מישהו מלביא. היחידים שענו היו רחלי (ההיא מהארכיון) וחגי...

גם לי מותר?...

רחלי מחדרה. איך הגעתי? וואי, זה היה בכיתה ח'... סתם שיטוט בין הפורומים.. לפני 3 שנים, בדיוק!

צאבוש 2

New member
טוב אם את רשמת אז גם אני חייב

צבי משילה. ואיך הגעתי? שוטטתי לתומי אתמול בלילה ונתקלתי בפורום. נראה פורום נחמד :)

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

שם: תמר שם משפחה: עומד להשתנות מקום מגורים: עוד לא ברור וחייב עוד שאלה סתם אז- איך הגעת לפורום?: הממ.. שאלה טובה.. האמת שפשוט ראיתי בכרטיסישי של חברה טובה שלי (לשעבר) שהיתה בפורום (פעם) שהיא כתבה פה בפורום, אז נכנסתי והגבתי לה, והגיבו לי, ונתנו לי להרגיש בבית, אז נשארתי

בוקר

שם: איילת שם משפחה: שטובי מקום מגורים: ת"א איך הגעת לפורום?: וואלה? לא יודעת...

למעלה