תקשיבו

funkbass

New member
תקשיבו

לקטע בלוז קטן ומשעשע שהוקלט ע"י שני אנשים במרחקים עצומים אחד מהשני!! אני הקלטתי בס פרטלס עם לופ של תופים!!! ובחור אחר בשם אלון הוסיף גיטרות (אחלה גיטרות if i may say )

gil_mor

New member
הקשבנו

אז ככה קודם כל.. איכות הקלטה משובחת מאוד.. (אני שומע ליין 6 אצל הגיטרה?) התופים נשמעים אחלה פחות או יותר, אם היו קצת יותר מעברים זה היה עשוי אפילו להשמע יותר טוב, אבל אני יודע כמה זה מעצבן לשחק עם לופים של תופים הבס נשמע מצוין, היה מקום אולי לעוד קצת משחקים(במקום להשמע כמו ליווי ממוחשב, אבל בחיי שהסאונד מבריק). ואשר לגיטרה, קודם כל, מכיון שאני גיטריסט, הייתי רוצה אותה יותר lead ופחות משחקת בצד.. וגם הפלנג´ר\פייזר הזה.. יותר מדי רזוננס לטעמי -לא הטעם המדויק שלי.. למרות שבתור בלוז קר זה משתלב מצוין.. בקטע העצבני יותר היה מקום לדיסטורשין יותר כבד, וגם לסולויים יותר מתפרצים. הייתי מוסיף סולו בס עצבני בערך ב2:00, אבל המשחקי וואה וואה בהחלט יפים.. האפקטים משתפרים לקראת הסוף אין מה לומר. בסה"כ אין לי מילה רעה אחת להגיד.. זה באמת קטע חמוד, היה אפשר לעשות אותו אחרת(מבחינה סגנונית), אבל לקחתם סגנון ספציפי ורצתם איתו.. קבלו ח"ח.. (אגב, אני גם באמברוזיה.. חפשו טום צור, ותבינו למה אני אומר שצריך יותר דיסטורשין) בלוז לימי הקור על החתום גיל מור

funkbass

New member
תודה

שהקשבת ... :) לגבי ה line 6 ממש לא נראה לי שיש לו .. כבר דברתי איתו והוא לא אמר לי כלום על זה .... אבל אני אברר!! לגבי משחקים עם הבס ... הייתי מרשה לעצמי אם היינו מנגנים יחד ... אבל היות ואני בניתי לופ של תופים והקלטתי בס ... שלחתי לו דרך icq ןהוא הקליט גיטרה ... ניסיתי להיות כמה שיותר מינימליסטי כדי לא לחנוק לו את הקטע ולתת לו חופש ביטוי !!! הדיסטורשן זה אפילו לא פדאל ... זה דיסטורשן של המרשל שלו!! בהחלט חשבתי לשם סולו בס ... בסוף ויתרתי!! ושוב לגבי המשחקים ... אם תקשיב טוב טוב לחלק האחרון עשיתי משחקים מאוד קטנים כדי לתת קצת טעם של הפרטלס ... ושוב זה היה מעט כדי להשאיר מקום לגיטרה

gil_mor

New member
אני רוצה לשמוע עוד!

ברור? השיטת עבודה הזאת נחמדה למדי, ואם אתם עושים עוד קטעים, תביא קישורים בפקודה. הראשון בתור דויד גיל מור

funkbass

New member
קטעים ב long distance

לא עשינו ..... אבל יש לי שם עוד הרבה קטעים ...

untitled

New member
עוד לא הקשבתי

אבל מה זאת אומרת קו-פ"ת פריז מי מכם גר בפ"ת?

gil_mor

New member
כשרון מבוזבז

בחיי.. מה זה צריך להיות.. אני נכנס לאתר שלך אדון איש.. ומה אני רואה? שזה בערך הדבר הכי מסכן שעשית.. הקטע weird & funky- אדיר.. זה נשמע כאילו בקטע הנוכחי אתה סתם משתעמם.. קבל ח"ח.. אם לא היית גר בצרפת(הבנתי נכון? ) הייתי חוטף אותך ומגרש את הבסיסט שלנו(שהוא גם צרפתי אגב). קטע באמת מגניב I WANT MORE דיויד גיל מור

funkbass

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

וכן אני בצרפת ..... ואת הקטע שלך שמעתי !!!! יש לך את זה .. רק חבל .. יש שם רעיונות יפים ואולי אם הייתה לוקח כל רעיון בנפרד ומפתח אותו היה יוצא לך משהו מעניין!! למרות האיכות .... אהבתי את הסאונד שלך!!!!

funkbass

New member
דרך אגב

מה ששמעת ב weird and funky זה ה bass balls של electro harmonix ... אחד הדברים האהובים עלי!!! (אחרי ה bass iq)

למעלה