תקשיבו...

תקשיבו...

נכון לפני איזה חודש וחצי קניתי נעלי פויינט של גיינור?! נכון... קיצר לפני כמה ימים בשיעור המורה שלי אומרת לי שהם מתחילות להישבר בא לי להרוג מישהו היא אמרה (המוכרת) שהם לא נשברות וזה עדיף וזה ולא יודעת לא יכול להיות שהם הולכות להישבר כי לבת של המורה שלי יש גם גיינור ויש לה ממש ממש קשת טובה והם אצלה כבר שנה וחצי??? מה אני אמורה לעשות

OfrikiG

New member
גם לפי מה שאני יודעת

הנעליים האלה לא יכולות להישבר...

the mush

New member
קחי מייבש שיער,

שימי אותו האזור "השבור", והנעל תתקשה בחזרה.
נפלאות גיינור

מרנינית

New member
בור אחת שהיו לה פעמיים גיינור...

קודם כל הנעליים האלה אומנם מהממות ביופין אבל לא שוות כ"כ...אני לא הספקתי להנות מהן הרבה זמן... רק לידע כללי, המייבש שיער לא עוזר בשיט!! אני חיממתי את האיזור שהיה בו קשת ואחרי זה שמתי על זה פוללל דברים כבדים כדי שזה יתישייר ושם דבר לא קרה!זה עדיין נשאר ככה עם קשת ענקית וכמעט שבור...אני לא יודעת מה איתך אני החלפתי נעליים... גיינור נעליים מיוחדות אבל לא מתאימות לכל אחת..כנראה הן מתאימות לבת של המורה שלך אבל לך ולי לא...

dancer14

New member
כבן אני יודע....

שלכל בת יש מבנה רגל ושריר ברגל שונה את גם עובדת בצורה שונה את לא עושה מה שהיא עושה ככה שאת יכולה לשבור אותם עכשיו, יש כל מיני סוגים יש hard(קשה) super hard(קשה מאוד) ויש רכות.. תלוי מה לקחת! יכול להיות שאת עובדת איתם ממש חזק! קיצר יש נעליים ב200 שקל! ויש נעלים ב500 שקל שיכולות להישאר לך לשנה וחצי!!! בכל אופן יכול להיות שאותה ילדה עבדה עם הנעליים בצורה לא נכונה ובגלל זה הן לא נשברות אחת הסיבות שנעליים לא נשברות אחריי תקופה זה שלא עומדים על כל הבסיס ושלא עושים הרבה רלווה!

מרנינית

New member
נכון...

לכל אחת יש מבנה רגל אחר ויכול להיות ששלך לא מתאים לגיינור...אלה נעליים מאוד מסובכות האמת, לא יודעת...אני החלפתי לגרישקו...אומנם עוד לא ייצא לי לעלות עליהם(כשיתחיל הקורס קיץ!)אבל המורה שלי אמרה שהן אחלה ושהן עושות לי רגל יותר יפה...אני אומרת שתלכי לחנות ותבקשי מהמוכרות שיתאימו לך נעל...יכול שמידת הקושי לא מתאימה לך...אולי את צריכה נעליים יותר קשות...גיינור רכות והן בעלות קשת גדולה...

אני לא עומדת עלייהן ממש חזק

כי גם ככה הקשת ממש יוצאת לי וזה אובר וזה מעצבן היא נתנה לי את ההכי קשות... איזה באסה...והבת של המורה שלי מקצועית בת 27 חחח

גרישקו-אאאווווווו

הן כואבות וקשות בטירוף למרות שהם כנראה היחידות שלא ישברו לי... אהבתי קפזיו אבל הן בטח היו נשברות לי תוך חודש.....

מרנינית

New member
מממ דווקא לא כ"כ...

לי גם יש בעייה של אובר פויינט ושל קשת וקניתי גרישקו כי הן קשות והמורה שלי פשוט ריככה לי אותן

הגיינור

הגיינור לא ראשונות, ממש לא הראשונות היו של בלוך, אחר כל גרישקו ומכיוון שהכלבה אכלה לי תנעל אז קניתי סנשא והם נשברו אז קניתי גיינור, אני יודעת שזה הרבה זוגות יחסית לשנה וחצי.....זה אמור להיות רק 3...

TheBlackFairy

New member
כמה דברים../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הפטנט של גיינור זה שהן עומדות להישבר לוקחים מייבש שיער ועוברים איתו על החלק שעומד להישבר, עד שהוא יתקשה מהחום שהמייבש שיער מוציא
. אם זה לא עוזר, תלכי לחנות של דאנס שופ שקנית את הנעליים יחד עם קבלה שמראה שקנית את זה אצלם וכל הדברים האלה, ותגידי להם שהנעליים לא בסדר ותעמדי על עמדתך שלא ישלחו אותן לתיקון, אלא שיתנו לך חדשות, כי אחרי חודש וחצי לא הגיוני שגיינור ישברו
.

למעלה