תקשיבו....

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
תקשיבו....

יצא למישהו פה פעם להיות בקשר עם חניך שלו? מה קרה שם?....איך קיבלו את זה?.... ואם לא מה חושבים על זה?

Bassman

New member
כן.

לא ידעו על זה אני גם לא חושב שזה ממש נחשב כי היא לא הייתה חניכה ישירה... הייתי גדול ממנה בשנה. מי שידע על זה היו בעיקר אנשים שלא איכפת להם אז צחקו על זה. ספר יותר פרטים, גילאים וכאלה ואני אוכל לעזור יותר.

gorck

New member
אז ככה

אצלנו במחוז (ת"א) יש אשכולות של פש"צים, ואני מדריך באשכול עלומים רמה"ש, הייתה גיחה מחוזית השבוע....בחמישי-שישי האחרונים. תחרות בין האשכולות, בלילה התחלתי עם מישהי שנראית בגילי (15) הסתבר לי שהיא קטנה ממני בשנה והיא חניכה. אבל לי אישית זה לא הפריע....המדריכים שלה כועסים עליי ואני ממש רוצה להמשיך להיפגש איתה ולא יודע מה לעשות

תראה...

אני לא חוויתי את זה על בשרי אבל אני מכיר כאלו שכן, בינתיים אני מציע לשמור על פרופיל נמוך, אל תפתח שום דבר, אני סה"כ מהאסכולה של "התחבר עם החניכים", חכה עכשיו עד הקיץ, הוא לא רחוק, אם עד אז לא תרצה לפתח, סימן שגם ככה זה היה אבוד, אם לא, אז זה סימן שהיה שווה לחכות

Bassman

New member
חניכה ישירה שלך? אם לא אז זה

פחות בעייתי, אבל עדיין קצת בעייתי... אמממ תעשה מה שתעשה אבל שמור על פרופיל נמוך.

gorck

New member
לא ישירה שלי....

אבל ישירה של חברים טובים שלי שלא מדברים איתי....

gorck

New member
אני יודע למה....

בגלל שאני רוצה להיות איתה....

gorck

New member
הם טוענים

שזה נוגד את האתיקה ושטויות כאלה....

Bassman

New member
אם אתה לא מדריך ישיר,

אז לא אמורה להיות בעיה גדולה מדי

gorck

New member
זה מה שאני אומר...

אבל הם לא כ"כסובלים אותי עכשיו... יכול להיות שהם חיפשו סיבה למה לשנוא אותי.... לא יודע.....

אני.......

לא כ"כ מבינה מה הקטע שלהם אבל מה אם תגיד להם שירדת מהעיניין הם יחזרו להיות החברים הכי טובים שלך? אני חושבת שכדאי לך ללכת על זה אבל הכי בקטנה שיש היא עדיין חניכה

gorck

New member
החלק האחרון שבמשפט האחרון שלך...

זה בדיוק מה שהם אמרו "היא עדיין חניכה"

פסדר...

אבל זה סה"כ שנה.. מבין וזה וגם לא שהיא חניכה שלך... אז מה עם היא חניכה אתה פשוט צריך לרסן תצמך ליד שאר החניכים... אבל אני לא רואה את זה כמשהו שאסור לעשות או משהו שפוגע. החברים שלך צריכים לפרגן לך. הם כן יכולים להגיד שזה מפריע להם שהם מעדיפים שתשמור את זה לאחרי צהרים. חוץ מזה למרות שהיא חניכה היא גם בתאדם העובדה שהחברים שלך מדריכים אותה לא אומר שאסור להתקרב אלייך.... אני עדיין בעיניין של תעשה מה שאתה מרגיש אבל בקטנה. או.... שתחכה לקיץ.(שזה לא עוד יותר מדי זמן)

...

אבל שוב הכל מראיה שלי... אני אישית לא עברתי את זה. אבל אני חושבת שככה אני היתי עושה

gorck

New member
ה כן יותר מדי....

אני מפחד שהיא תמצא מישהו...

אז חשבתי על זה הרבה...

וראיתי חברס שגם הבוגרים שלי יצאו עם בנות מהקורס שלי היה אחד שיצא עם משהיא הם נהיו חברים נפרדו ואחרי איזה שנה הוא יצא עם עוד אחת אבל לא יודעת אם הם היו חברים ויש אחד שעדין חבר של אחת מהקורס שלי... קיצור מה שאני באה להגיד שאין בעיה עם זה רק הקטע הוא שלא תעשה שטיות ליד החניכים שלך ושאתם עם כולם אז אל תתבלטו כל כך!!! אני אישית נדלקתי על המדריך שהדריך איתי את הטיול שנתי של כיתות י והנות מזה פרגנו למורת שהןם לא ידעו כולם הם סתם חשבו שהוא נדלק עלי ואני עליו... (עזבו מסובך) כל מה שתעשה תעשה כי טוב לך ולה... ולא כי טוב לחברים שלך ולאיתקה שלהם!!! יאללה בהצלחה גבר... סיון

למעלה