תקשיבו...

תקשיבו...

זה לא עובד ככה!!!! עכשיו כל מי שבפורום או שישים תמונה שלו או שיתאר את עצמו איך הוא נראה (במפגש...) כדי שאני אוכל לקשר שמות לפרצופים.... אני משתגעת אני לא יודעת מי זה מי כמובן חוץ מאפי עינב נ עה (השארתי לך רווח כדי שאם פעם תרצי להוסיף ו' את יכולה........חחחחחח) טל צאלה מעיין רון אלון יוסי(מצרבת...) רותם וכמובן ירדן!!! זהו בערך אז יאללללללההההההה תתחילו עם התאירוים או תמונות!!!! ד"א אני מור זו עם החולצה הצהובה וסטרפלס כתום מתחת הקרצייה ששיגעה את אייל.....

../images/Emo79.gifמור מור מור מור....

אני בספק אם אני צריכה לשים פה תמונה שלי *אהמ פעם שניה אהמ*... תגידי, את לומדת במוסד "עמקים"?? אצלי בשכבה יש הרבה מאחוזת ברק, אם את לומדת שם, אולי יצא לי לראות את זיו פנייך???

חחחחחחח לא האמתי....

שלמדתי 3 שנים בקיבוץ יפעת (בעעעע) יעני מז'-ט' ובכיתה י' כבר עברתי לאורט עפולה כי לא יכלתי לסבול את הביצפר הזה היו לנו "האחוזתיים" סיכסוכים עפ הקיבוצניקים ומה שהכי אירוני פה זה שעכשיו הם הפכו לחברים הכי טובים שלנו.... א לא לא למדתי ב"עמקים" או מזרע או...לא יודעת....חחחחחחח

כתמונית

New member
יו!!!! חחח!!

את לומדת באורט עפולה?! דודה שלי מלמדת באורט אופלה! (אולי זה לא היה הכי חכם להגיד...אבל זה מה יש...) ורגע- אני צריכה באמת לשים תמונה שלי?! זה מפדח... (לא נעים...) חוץ מזה לפי מספר תיאורים פה... כולם שמו לב לי ולאפרת ולא לטובה....)

בזאת אני מכריזה על שרשור תמונות

של עצמך מהמפגש! אם אתם לא רוצים, אתם לא חייבים- אם כן אז זה מבורך! שכולם יכרו ככה את כולם
(ואלון, שים את התמונה שלך עם גיא!!!) וזאת אני, עם הגיטרה שלי, וזיגו האלוף. (הערה- יש לי גבות, הן פשוט דיי בהירות ובגלל שהתמונה מטושטשת אז בקושי רואים אותן.)

efratushke

New member
איזו תמונה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בחיי אדושם!!!!! תמונה מקסימה יצאה לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזיגו לא אדיש - לא לא!!!
טוב יש לי המון תמונות שלי (וגם לכם.. חלקכם.. יש תמונות שלי) אז אני אשים תמונה ש.. שאני אוהבת!!! אוף אבל אל תצחקו עלי.. אני לא מלכת היופי!! אף אחד לא מושלם!! אבל יש לי כוונות טובות אם מסתכלים טוב - הידיים של ששי שעירות בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!

1Reebok

New member
ותמונה שלי עם רון ../images/Emo13.gif

כדי שירדן תהיה קצת יותר שמחה.

אבל אמרתי את זאתי עם גיא!!!

בגלל שהוא עושה שם את הפרצוף הכי מצחיק בעולם... טוב נו, גם זאת נחמדה...(חחח אני ממש אוהבת את ה"מבט תמונות" של רון...איזה קורע'ע'ע'ע'!!)

efratushke

New member
גם אני אמרתי לו לשים את זאת עם גיא!

אבל לאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה