תקשיבו....

razM19

New member
תקשיבו....

אחרי צפייה חוזרת ונשנית בביצוע של ציפי אתמול ל"מחול מטורף", שמתי לב למשהו... כשהיא היא שרה בבית הראשון (אחרי ההקדמה): "אתה אוסף אותי אליך בשתיקה רועמת"... היא עושה את התנועות המאוד מפורסמות של, מי אם לא, נינט
מה דעתכם
(אגב, אפשר לראות את הביצוע שלה באתר my music : http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=stars/item.can&id=115 ) נ.ב. סליחה על פתיחת שרשור חדש.

BravE NeW BoY

New member
אני גם ישר זיהיתי את זה../images/Emo45.gif

היא עושה חיקוי של שירי ונינט ביחד..

razM19

New member
חחח נכון.

אבל רואים בבירור את תנועות הידיים שלה...

בקרוב מאוד היא גם תתחיל

לעשות חיקויים של גבסו תאמינו לי. היתה מתה להיות שירי ונינט. שלא לדבר על ריטה פחחח

razM19

New member
אם כבר מדברים על שי גבסו...

שמתי
לעוד משהו... בביצוע של לירון אתמול ל"נבראתי לך"(לפני שהוא היה עם הגיטרה) הוא הזכיר את שי גבסו
באמת!!!

razM19

New member
אני לא רוצה להרגיז עכשיו את כל...

מי שאוהבת וסוגדת לשי גבסו, אבל אני מסכים איתך. לפי דעתי (וזו דעתי האישית בלבד!!!) גבסו הוא לא זמר
כבר דיברו פה לפני מלא זמן על השירה שלו, ואני לא מתכוון לשחזר את זה, אבל שוב, יש זמרים גם בכוכב נולד 2 שיותר טובים ממנו...

נכון אבל לדעתי...

גבסו מוכשר מאוד. הוא כותב מלחין ומנגן אין ספק שזה כשרון גדול. אבל זמר מקצועי הוא לא. הנשימות והטונים הלא מדוייקים שלו מעצבנים מאוד. אין ספק שיש הרבה מתמודדים (בנים) בכוכב נולד 2 שיותר טובים ממנו כמו שאמרתי לירון, וגם מויאל וסקעת ואולי עוד כמה.

i love miki

New member
לא ממש מסכימה

כאשר הוא יוציא דיסק אני יוכל לומר אם הוא ליגה מעליו... כי הדיסק של שי גבסו עלה על כל ציפיה שהייתה לי מימנו דיסק איכותי ... ממש מוכשר הבן אדם... לא חשבתי שהוא יכול להוציא דיסק כ"כ טוב... הוא מזכיר לי את הסיגנון של עיברי לידר:) שעיברי הוא איש דגול ומוכשר.... לירון שר מדהים... אני נורא אוהבת אותו...

razM19

New member
../images/Emo45.gif נכון...

אם הוא הוציא דיסק, אז יש בו משהו... אבל מה שבטוח הוא שאני לא אקנה את הדסק הזה (או אפילו אוריד אותו בקאזה)

perrinat

New member
תפרידו בין העונה הראשונה../images/Emo103.gif

לעונה השניה... לא כל מי שעושה עם היד היא נינט, לא כל מי שלובשת כפפה היא שירי, ולא כל מי שקצת יפה הוא גבסו... נראה לי שלמתמודדים יש מודלים לחיקוי קצת יותר משופשפים מהם, כמו ריטה, גלי עטרי, דפנה ארמוני, יהודית רביץ, רמי קליינשטיין ועוד...

justinnn

New member
היא ממש מחכה את שירי!!!

גם בקול שלה..גם בדיבור..גם בקפיצות האלה שלה...גם בזה שהיא אוהבת ריקוד...גם בקטע של האהבה לריטה..גם ב"מתיקות" שיש לשירי אבל אוו כמה חבל נעלם לציפי ממזמן...

מה?...../images/Emo181.gif../images/Emo108.gif

למה אתם חייבים להשוות בין כוכב נולד 1 ל2?... כאילו... למה אתם חושבים שהם מחקים דווקא את גבסו נינט ושירי? יש להם מודלים לחיקוי אחרים בטח.. אבל למה אתם חושבים שדווקא הם מנסים לחקות אותם... זה עונה אחרת מתמודדים אחרים תמחקו את העונה הראשונה מהראש כשאתם רואים כוכב נולד 2.. זה באמת לא מקור להשוואה..

נכון!

גם אני שמתי לב לזה! יש קטעים שהיא ממש עושה תנועות של נינט.. ועם המבטים וההתלהבות היא כמו שירי.. היא משעממת וחוזרת על אחרים במקום להביא משהו מיוחד משלה שלא כמו מישהו אחרת שהיתה בתוכנית הזאת.. :)

מטר9

New member
מה???

אלוהים, לאן הגענו?? אתה יודע למה נינט עושה את התנועות עם היד בכלל? להרבה אנשים יש תנועה גופנית מסוימת שעוזרת להם (בעיקר פסיכולוגית) לשלוט על הקול שלהם (כמו שחנה עושה תמיד עם היד) חשבת לרגע שיכול להיות שגם לציפי יש את התנועה הזאת?? ההשוואה המיותרת בין ציפי לשירי ונינט היא כל כך טיפשית שזה מבחיל... ציפי היא ציפי. אם היא קופצנית ושמחה זה לא הופף אותה לנינט (גם מיכל רשף ושירלי לילו הן קופצניות ושמחות... עכשיו גם הן רוצות להיות שירי??). אם היא עושה תנועות עם היד כדי לשלוט על הקול שלה (כמו שהרבה אנשים עושים) זה הופך אותה לנינט (גם לחנה גור יש קטע עם היד, ולהראל מויאל יש קטע עם היד...) זה שאתם לא אוהבים את ציפי (ואלוהים יעזור לי - אין לי מושג למה) זה לא אומר שהיא מתיימרת להיות משהו שהיא לא... אז בבקשה - תפסיקו לכתוב הודעות כאלה טפשיות וחסרות כל בסיס כי הן סתם מוציאות אותכם באור רע ואידיוטי...

מטר9

New member
אלוהים... כמה שגיאות!

אם היא קופצנית ושמחה זה לא הופף אותה לנינט = אם היא קופצנית ושמחה זה לא הופך אותה לשירי... זה הופך אותה לנינט = זה לא הופך אותה לנינט מקווה שאין עוד

למעלה