תקשיבו,

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

riotgrirl

New member
התמונה הזאת....

היא מהקליפ איימ ג'אסט א קיד.. קליפ חמודדד גם השיר יפה...

נא182

New member
לי יש תדיסק המקורי שלהם

מארה"ב

EdgeHead

New member
חחחח בילי דומה לדיווד מסימפל ../images/Emo6.gif

יואו רק עכשיו שמתי לב

the z girl

New member
../images/Emo6.gif

ובגלל זה אני אוהבת את שניהם חיח ת'אמת אפילו לא שמתי לב לזהה!!...
חח הם שמו חולצות כל אחד של הלהקה של השני איזה מותק

the z girl

New member
הם לא דומים.. אבל

יש בהם משו דומה כזה.. (חמוד כזה כאילו דהה!) חחח כולם חמודים (כאילו דה?) אבל אם הייתי רואה אותם ברחוב הייתי מזה אונסת אותם (די נו באמת, דההההה) חח הם דומים בהבעה לפעמים ויש בהם משו דומה.. אבל בכלליות ת'אמת אנ'לא יודעת אם הם דומים... בעצם הם כן דומים.. מאאוווד דומים: לשניהם יש שתי ידיים, שתי רגליים, שני נחיריים והמון שיניים.

EdgeHead

New member
דומים!!

ואוהוהוהוווווו או שזה הדימיון הפרוע שלי..אהה........

Blink Park 41

New member
חחח עדין אני לא רואה מה דומה בהם

או שזה הדימיון הפרוע שלך...או שאני לא רואה טוב..

EleVaTioN

New member
עופר עופר!../images/Emo129.gif

מה האלימות הזו? מה קרה התחלת לאנוס את כולם

the z girl

New member
../images/Emo3.gif הממ... אני מניחה שפשוט

אני חרמנית? חחחחח
*בצחוק* ת'אמת שאם הייתי רואה את נגיד בנג'י ברחוב הייתי מנסה כזה נגיד הוא היה יושב במסעדה הייתי עומדת שמה ומסתכלת כמה דק' ואומרת למי שאיתי יאא 'סתכלי על השיער איזה מושלם יאא יאא (כמו בכל מקום שרואים את זה) ואז אממ... ממשיכה ללכת אני מניחה
או יותר נכון היו דוחפים אותי משם ואם הייתי רואה נגיד את כריס פשוט הייתי ממשיכה ללכת (
) ובילי.. המממ... לא יודעת זה תלוי בסיטואציה... פשוט הוא לא כזה מושך את העין כמו בנג' והשיער והשיגעון שלו

הא?! איך?!../images/Emo105.gif

אני הייתי מהר מחפשת מצלמה/דף ועט ורצה אליו ורועדת בטירוף וכזה אומרת לו שאני מעריצה שלו כמו לאדעת מה והכלללללל!!!!!!!!!!!!! (כןכן גרופי גרופי.. חחחח)

the z girl

New member
אם לא היית יודעת מי הוא!!!!

מה הקטע אם את יודעת מי הוא?! את נתונה לכל ההשפעות וגם את בכלל מכירה אותו טיפה.... שיטחי אבל מכירה... ואורלע- אני חושבת שכותבים "מתחרעת" אבל זה בלעז (
) אז כל אחד בוחר איך כותבים את זה! אני בוחרת בתורקיה (נכון שזה השילוב הכי מוזר? כולם כותבים או תורכיה או טורקיה אבל לא טורכיה או תורקיה!
מוזר)

EleVaTioN

New member
חחחחח זה לא לעז../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

זו מילה בעיברית אני אחפש במילון

EleVaTioN

New member
אם הייתי רואה את בנג'י../images/Emo129.gif

הייתי חוטפת אותו >< חחחחחחחחחחח לא סתם סתם אם הייתי רואה את בנג'י........ אה....... הייתי מתחרעת עליו [ואיי אני עדיין לאדעת איך כותבים את זה???? זה מתחרעת או מתכרעת קיצר זה יותר מגניב עם ח] הייתי מתעלקת

למעלה