תקשיבו,

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

Dcup

New member
תקשיבו,

אני מסתכלת לי ב mtv2 ויש שיר של להקה שקוראים לה mest.. סבבה.. פתאום אני קולטת לי את בנג'י.. מה?? הוא בלהקה אחרת גם? הסבררררררר

וואף, ../images/Emo25.gif

הוא פשט משתתף בשיר הזה[ובעוד כמה? אורלע.]
מיאו, שיר יפה

EleVaTioN

New member
חחח אז ככה!../images/Emo129.gif

בנג'י חבר נורא טוב של טוני [סולן להקת מסט] לקליפ בוודאי קוראים jaded והוא נורא יפה גם
אם כבר בנג'י הופיע גם בקליפ של fenix tx-threesome והוא שר גם בשיר של goldfinger-january ובנג'ואל מופיעים גם בקליפ של brand new-jud law and a semester abroad [למי שאיי פעם תהה איך אני מכירה גם את ברנד ניו
]

EleVaTioN

New member
מה?<???????../images/Emo129.gif

*כולי שוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
* מאיפה?????

Dcup

New member
ידעתי שהוא מופיע בקליפים האחרים,

וכן, ברנד ניו מאוד טובים.. אבל רק רציתי להיות בטוחה.. פחדתי שזה יהיה כמו בלינק שפתאום כל אחד מהם במלא להקות.. חחח

riotgrirl

New member
מה?!?!?!?!?!?!

כל אחד מבלינק במלא להקות?! איזה להקות??? ממתי???? למה לא ידעתי כלום???? עדכנו אותי....

Dcup

New member
אוקיי..

transplants - טראויס מתופף איתם.. עד לאחרונה לא יודעת מה עכשיו.. box car racer - טום וטראויס ועוד אחד.. והיו עוד אני רק לא זוכרת.. זה למה חשבו שבלינק התפרקו כי הם היו בלהקות אחרות ובאותו זמן לא הוציאו שום דבר חדש..

נא182

New member
אין עוד שום להקות

חוץ ממה שאמרת... הטראנספלטנטס זה היה הלהקה שטראביס היה בה לפני שהגיע לבלינק.. ובוקסקאר רייסר זה סתם פרוייקט צדדי של טום וטראביס... ואגב.. הם לא הוציאו הרבה זמן אלבום.. כי העבודה על האלבום הזה היתה ארוכה מאוד.. וגם בגלל בוקסקאר.. למרות שהסיפור של זה היה די קצר...

EleVaTioN

New member
כה הוא שר ברקע..../images/Emo129.gif

אני אישית לא שמעתי אותו שם...

נא182

New member
אז ככה

יש תגרסא שמופצת באיטרנט... ושם לא שומעים את ג'ואל.. אבל בדיסק המקורי.. שומעים אותו ממש... אני לפחות זיהיתי ת'קול שלו.. והנה איזה תמונה שלו ושל פייר הסולן של סימפל...

נא182

New member
אופס.. תמונה לא נכונה...

אני לא מוצאת ת'תמונה עם ג'ואל.. אז בינתיים הנה עוד תמונה עם בנג'

EleVaTioN

New member
פייר מזה לא דומה פה../images/Emo129.gif

לפי מה שאני זוכרת אותו

למעלה