היגיון זה אחד השמות.. האמצעיים שלך
P PuNk GirL 182 New member 1/3/04 #12 ../images/Emo8.gifשלום! ברוכה הבאה! זאת הזדמנות טובה בשבילי להציג את עצמי כי עוד לא הספקתי [אני די חדשה כאן ] אני אוראל ואני בת 13 מאשדוד וכמו כולם כאן גם אני שרופה על גוד שארלוט <הכי הכי על בנג'י > בה ביי
../images/Emo8.gifשלום! ברוכה הבאה! זאת הזדמנות טובה בשבילי להציג את עצמי כי עוד לא הספקתי [אני די חדשה כאן ] אני אוראל ואני בת 13 מאשדוד וכמו כולם כאן גם אני שרופה על גוד שארלוט <הכי הכי על בנג'י > בה ביי
• •LaDy BuG• New member 1/3/04 #13 צליל, ../images/Emo25.gif בת 13 וכמעט וחצי. מסוף העולם ימינה ואני שומעת ג'יסי... מאז שהצטרפתי לפורום
E elf99 New member 1/3/04 #17 אניייי ../images/Emo9.gif קוראים לי אורן (עם קמץ ב-ר'..חח זה לא משהו אישי אני פשוט שונא שקוראים לי אורן..זה שם של עץ..) אני עוד חודש בת 17 בערך.. אני גר בקצה נידח בפ"ת.. ואני שומע גוד שארלוט שנה ראשונה
אניייי ../images/Emo9.gif קוראים לי אורן (עם קמץ ב-ר'..חח זה לא משהו אישי אני פשוט שונא שקוראים לי אורן..זה שם של עץ..) אני עוד חודש בת 17 בערך.. אני גר בקצה נידח בפ"ת.. ואני שומע גוד שארלוט שנה ראשונה
פ פיטה בראד New member 2/3/04 #25 שיר:../images/Emo105.gif אני בת בןןןןןןןןן2%@&#%^@! זאת אומרת שאני בת שהיא קצת בןןןןן@&$#*&@%&!%&@$*&
שיר:../images/Emo105.gif אני בת בןןןןןןןןן2%@&#%^@! זאת אומרת שאני בת שהיא קצת בןןןןן@&$#*&@%&!%&@$*&
S S m e l l y Cat New member 2/3/04 #26 חני נחמיאסססססססססססססס../images/Emo108.gif עעעעעעעעעעעעע!!!!!!! חחיחי
E EleVaTioN New member 2/3/04 #27 שיווו ואווווו שיגעוןן../images/Emo129.gif *רוקדת לצלילי המוזקיה * *מניפה את הידיים באויר ומנענעת אותן* *מתפגרת בטירוף* ויייייייייייי
שיווו ואווווו שיגעוןן../images/Emo129.gif *רוקדת לצלילי המוזקיה * *מניפה את הידיים באויר ומנענעת אותן* *מתפגרת בטירוף* ויייייייייייי
G GC14 New member 2/3/04 #28 ! איי .. אני אביב .. אני בת 14<ורבע> אני שומעת את גוד שארלוט לא הרבה זמן..חצי שנה בערך .. אבל אני ממש אוהבת אותם..ו.. זהו.. אני חושבת
! איי .. אני אביב .. אני בת 14<ורבע> אני שומעת את גוד שארלוט לא הרבה זמן..חצי שנה בערך .. אבל אני ממש אוהבת אותם..ו.. זהו.. אני חושבת