תקשיבו

Jackass Girl

New member
תקשיבו

אני לא באה מחר... החברה הזונה שלי הבריזה לי ואין לי עם מי לבוא..! תגידו לי איך היה...

BiAAcH

New member
נצל"ש, ביץ', כנס...

וואי, אתה לא יודע כמה עיצבנה אותי היום איזה אחת שלומדת אצל אמא שלי, ישבנו בקיוסק, אוכלים צהריים, אני, אורק'ה, אלכס הכוסית, הולינגר, מודי, ועוד איזה שתיים שלומדות אצל אמא שלי, וכמובן שדיברנו על הכתבה, אור ומודי היו בראש של "תעשו מה שבא לכם", הולינגר הייתה דיי נחמדה, אלכס תמכה בזה, ואחת מאלה שהיו שם כל הזמן עשתה לי כזה "מה, אין לכם דברים יותר טובים לעשות בחיים?? מתי תתבגרו??" וכאלה, ובאיזשהו שלב, היא התחילה לדבר על ה"חבר" שרץ בחוטיני במועדון, והיא אומרת כזה "אתם יודעים שהוא עכשיו חייל בצנחנים?? מה, הוא לא התבגר עדיין??" ועוד מלא בלה לבה לבה, אז אני ואלכס כמעט תפסנו עליה מה זה קריזה, מה זה עיצבן אותי שהיא שופטת את שפיץ לפני שהיא בכלל מכירה אותו, כאילו הוא איזה בנאדם נחות או משהו, אז אח"כ צעקתי עליה קצת על כמה שהיא לא מבינה מהחיים שלה, ושהיא לא מכירה אותו בכלל אז אין לה זכות לדבר עליו, והלכתי לשיעור שלי... אהה, וד"א, היא גם אמרה שאנחנו ממש מושפעים משפיצי, ומעריצים אותו וכל מיני כאלה, אז עוד יותר התעצבנתי עליה, בת זונה, נראה לי שאני אפרוץ לתוכנה של אמא שלי, ואשנה לה את הציון לאיזה 0 או משהו...

Lind0r

New member
זה צפוי...

לאנשים תמיד יש ביקורת על אנשים אחרים כדי להרגיש יותר טוב... אם לאנשים היה טוב עם עצמם כמו שהם אז הם לא היו מדברים על אנשים אחרים...

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחח... שמע אחי... יש אנשים כאלו..

אין מה לעשות... תמיד ברגע שאתה עושה דברים כאלו ויוצא לתקשורת אז תמיד יהיו כאלה שיתמכו בך, כאלו שהם פסימים לגבי זה ותמיד יהיו גם את האלו שיתעצבנו עליך כאילו אתה חייב להם משהו.. אבל אחי בדוגרי בפנים בפנים הם מקנאים שאתה היית בעיתון ולא הם (בלי שום קשר לג'קאס או לכל דבר אחר)... ומזה בא העצבים - כי יש כאלו שיותר מידי מפחדים לעשות דברים שאתה חופשי עושה אז הם מקנאים ומתעצבנים מה עוד יש להם לעשות?!?

למעלה