תקשיבו...

tamarhp

New member
רגע רגע רגע

עצרו שניה! בסדר, ליאור עשה טעות, אנחנו מקווים שהוא לא יחזור עליה שוב. עכשיו כולם לסתום ת'פה ולהפסיק להגיב, כי זה סתם יעלה פה את המתח בפורום. ליאור - אל תמחק את השירשור הזה. שכולם יראו ויפנימו. ועכשיו כווווווווולם חוזרים להודעה הראשית ומגיבים אך ורק אליה! וד"א, ליעד - איפה אתה???

תקשיבו...

כולם רוצים לשפר את הפורום נכון? אז הדרך היא לא להגיד לכל בנאדם חדש שנכנס שהוא לא היה אמור לפתוח שרשור וכל מיני...ושכל אחד שמתחיל משהו קצת מבולגן באים ומחוקים ומתחילים חדש...זה מה שאמור לעשות ת'פורום יותר טוב?

tamarhp

New member
לא הבנתי...

אם לא נגיד לו, איך הוא ידע? אני זוכרת שכשאני הצטרפתי לתפוז, ונכנסתי לפורום כלשהו ושאלתי משהו, ואח"כ רציתי לשאול בקשר למשהו אחר ופתחתי הודעה חדשה, ביקשו ממני גם לשרשר. מאז קלטתי את העיקרון ואני משרשרת! אם לא היו אומרים לי, לא הייתי יודעת! איזו דרך את מציעה לעשות?

לא צריך..

להתנפל ואם מישהו בטעות פותח שירשור לא חייבים לסגור אותו והפורום לא צריך להיות רק: "שמעתם ת'הרצאה?" "בני עקיבא התחרדו?" אפשר גם לחרוג טיפה לא?!

tamarhp

New member
נכון מאד

גם אני לא בעד למחוק כל כך הרבה שירשורים. אבל הוראות בסיסיות אפשר לתת..

מ י ש י

New member
../images/Emo12.gif

בס"ד מי מתנפל? עד עכשו כשראיתי שביקשו ממישהו/י לא לפתוח שרשור חדש זה היה ממש בעדינות.

tamarhp

New member
לא הבנתי..

חשבתי שלא מנצל"שים דיונים רציניים... או שלא?

אבל לא נצלשת"י דיון רציני...

בס"ד נצלש"תי כתובת אינטרנט המובילה למשהו נחמד שהדסה שלחה לי... דיונים רציניים כבודם במקומם מונח...

tamarhp

New member
ומי מחליט

מתי זה דיון רציני ומתי לא? זה מה שקורה כשיש יותר מדי כללים.

beckham17

New member
אין הפרדת רשויות... ../images/Emo3.gif

כל הסמכויות ניתנו לאותו אחד...
גם שופט, גם מבצע וגם מחוקק.......

beckham17

New member
אני מאוווווווווד מסכן!!! ../images/Emo3.gif

מה אני יעשהההההההההההה?!?!?!?!?!?! אוףףףףףףףףףף!!!!!!!

mayakol

New member
נראה לי שאני כהרגלי הורדת בדיחות,

אבל אפשר לשאול מה הלך פה עכשיו?

מותר לי להגן על עצמי או שכולכם...

בס"ד תמשיכו לתקוף? אני חשבתי שהיא פתחה הודעה כדי להודיע לכולם לא לקפוץ על משתמשים חדשים ולא הבנתי בעצם שהיא פותחת דיון. אי לכך ובהתאם לזאת נצלשת"י להודעתה את ההודעה שהדסה שלחה לי. גם לי מותר לטעות... מצטער...

r3fl3ct10n

New member
בבון לא מבויית שכמותך!!!!!

"אי לכך ובהתאם לזאת " איך אני חולה על המשפט הזה!!!

אני אומר לך ידידי...

בס"ד הפורום הזה הופך אותי לרישמי מרגע לרגע... אני חייב לחזור ולהתחבר יותר ויותר לצד השלוחי-מרוקאי שבי....

למעלה