תקשיבו

יעל צל

New member
תקשיבו

יש לי בעיה להגיע ביום חמישי כי אני מב"ש. ומכיוון שהייתי באולפנים ואני הולכת גם מחר הייתי בכיף נותת את הכרטיס שלי ליום חמישי למישהו מכם. הבעיה היא שהכניסה היא על שם הזוכה, אז די באסה! אם אני אמצא דרך להגיע ביום חמישי (ובינתיים אין לי את מי לקחת וזאת הזמנה זוגית...מעל גיל 15!) אז מישהו מוזמן לבוא איתי, אז נהיה בקשר! שחרחר מתוק בן כמה אתה!?

מיכל1082

New member
נורא יפה מצידך ../images/Emo24.gif

הלוואי עליי הייתי לוקחת את האוטו והיינו נוסעות יחד אבל יש לי מבחן ביום חמישי
איזה בעסה.... יעל ממש כיף לך, אל תפספסי את ההזדמנות, זו חויה לכל החיים, לא?

יעל אני מוכנה לבוא איתך

קוראים לי חן ואני בת 18 אם תרצי זה יהיה נחמד וגם אם לא כל הכבוד על ההזמנה לא הרבה היו מציעים דבר כזה

יעל צל

New member
לא

סתם הלכתי לראות צילומים, אני לא רוצה בכלל להיות ניצבת, נכנסתי למבצע בשביל להפתיע חברה ובסוף היא לא יכולה ללכת.

יעל...

היי אני בת 16 ואני ממש ממש ממש ממש אשמח לבוא איתך!!!! ב-ב-ק-ש-ה...
אני מתחננת! אני בחורה נחמדה וכיף להיות איתי... אני אגיע לאן שתירצי... בבקשה תקחי אותי...

חחחחח נראה לי זאת שאלה רטורית../images/Emo13.gif

כולם ירצולבוא איתך
כל הכבוד על ההצעה ומגיע לך שזכית עם כל ההשקעה שלך באתר

יעל צל

New member
אוףףףףףףףףףףףף

חבל שאי אפשר לקחת את כולם. חכו חכו בינתיים אין לי הסעה ליום חמישי.... בכל אופן שוב אני ערה בשעות המוקדמות של הבוקר כי היום אני נוסעת שוב, אשתדל לצלם לכם עוד תמונות יפות כדי שיגמר לי כבר הפילם ואני אוכל ללכת לפתח!!!!!!

love amor

New member
גם אני הייתי רוצה לבוא

אני מדגישה הייתי רוצה,אבל כבר יש לך מלא מתנדבים

וואו, יעל...ממש נחמד מצידך!

הייתי רוצה לבוא, אבל אני רואה שיש המון מתנדבים... אולי תעשי הגרלה או משהו?
אני מאוד מקווה בשבילך שתמצאי דרך להגיע ביום חמישי... את לא יכולה לנסוע ברכבת עד תל אביב ומשם לקחת אוטובוס...?

יעל צל

New member
טוב לא יודעת

לא נראה לי שאני אלך. הייתי אתמול והיום וחברה יש לי אחלה תמונות להראות לכם, אחרי שאני אסרוק אני אשים פה

למעלה