תקשיבו

נעמצי

New member
תקשיבו

היום בבית ספר, ישבתי וקראתי באינטרנט את מעריב. פתאום עוצר לידי מישהו שאני בכלל לא מכירה והתחיל לדבר איתי: הוא: מה את עושה? אני : קוראת, למה? הוא: מה את קוראת? אני: עיתון, למה? הוא: באיזו שפה? אני: עברית. מותר לי לדעת למה? הוא: איך את יודעת עברית? אני: אני מישראל, בישראל מדברים עברית, כאילו??.???? הוא: את יודעת גם ערבית? אני: לא, למה שאני אדע? הוא: כי בישראל יש הרבה פלסטינאים אני: אתה יודע טורקית<? הוא:לא, למה? אני:כי בגרמניה יש מלא טורקים? הוא: איטבח אל יהוד וויווה פלסטין כריס: פוצץ לו את הפרצוף ועכשיו הוא ביומיים הרחקה........... איזה אדיוטים קיימים בעולם, מסכן כריס , לא רק שההורים שלו היו צריכים לבו וכל זה, עכשיו יש לו גם בומבה בפרצוף כי ההוא החזיר לו ועכשיו ההורים שלו יורדים עליו חזק.........

coconut56

New member
ג'נטלמן הכריס הזה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

היית צריכה להזכיר לגרמני הזה את העבר הנאצי של גרמניה ואז הוא היה כבר נשבר

e X o T i C

New member
../images/Emo2.gifאיזה אנשים מפגרים...

מזל שיש את כריס! למרות שהוא מסכנון....מה ההוא עשה לו...

Emc2

New member
אם "לפוצץ למישהו את הפרצוף" זה

להתנהג כמו ג'נטלמן, רוצח זה ילד שובב?

Gaily Trinity

New member
at last... someone normal

He sayed something so he beat him up? what the hell is going on with you people and then when people kill hundreds of students in their schools everybody says... "oh my we didn't know" mature already!

Julia16

New member
תראי, התגובה של כריס

אני מניחה, הייתה תגובה דיי אינסטנקטיבית (בלעע.. אני מקווה שאמרתי את זה נכון..
) ואחרי שהוא שמע את מה שהילד ההוא אמר לך אז ברור שהוא התעצבן ורצה להגן עלייך, והכעס שלו התבטא בתפרצות אלימה(יופי ליבי, נתת ניתוח פסיכולוגי..
) אני יכולה להבין אותו בסך הכל, כי הוא עדיין ילד צעיר שלא ממש חושב לפני שהוא עושה, ופועל לפי הדחפים, אבל כעקרון היה אפשר לזרוק איזה הערה מעליבה במקום להגיב בצורה אלימה. אני לא ממש יודעת מה להגיד, כי מצד אחד באמת כריס הוא זה שהתחיל במכות, אבל מצד שני הייתה לו סיבה טובה כי ההוא אמר דבר נורא גזעני ושיכול להיות שאפילו היו משעים אותו על דבר כזה. אבל בכל מקרה לדעתי ההורים שלו כן צריכים להבין אותו ולגבות אותו כי בסך הכל הכוונה שלו (של להגן עלייך מאנטישמיות)הייתה נכונה. בקיצור, עכשיו שיודעים שיש לך גיבוי בבית ספר, לא נראה לי שמישהו יתעסק איתך יותר...

M o n t a n a

New member
ווואו...!

את צוחקת! פששש ורגע, וואי, רק יומיים הרחקה? רציני, איך את מרגישה לגבי כל זה?

canadit

New member
אוי חבל...

על החבר שלך אבל לפחות עכשיו אף אחד לא יתעסק איתך בזמן הקרוב כמובן שהחבר שלך פעל בצורה לא נכונה אבל הוא פעל לפי מה שהוא הרגיש להגן על חברה שלו ואל תדאגי הכל יעבור מהר והכל יהייה בסדר(גם הבומבה בעין

sivani

New member
עד כמה שלא מגיע לך לסבול מגזענות...

אני חושבת שמה שכריס עשה היה לא נכון. שום דבר לא מצדיק אלימות. תמיד אפשר להעליב חזרה-אבל ההבדל בין אלימות פיזית לאלימות מילולית כגון העלבה הוא גדול מאוד. אפשר להבין אותו,גם אני הייתי רוצה לבעוט בו חזק חזק על דבר כזה,אבל הייתי חושבת על זה כמה פעמים לפני שהייתי מרימה יד על מישהו.

Doctor Evil

New member
אני לא חושב שאלימות היא פתרון אבל

אנשים כאלה מבינים רק אלימות. אני בטוח שהוא לא יגיד כזה דבר שוב.

אממממ...

אוקיי אז ככה... דבר ראשון- הבחור הטיפש היה ערבי או גרמני? אם גרמני- סביר להניח שהוא ניאו-נאצי קטן... אם ערבי- סביר להניח שהוא סתם עוד ערבי טיפש... אני חושבת שכריס פעל דווקא פסדר... כי אם אני הייתי במקומו והייתי בביצפר וכל זה... (בהנחה שאני גבר, אוקיי? יענו כריס...) והייתי מנסה להגן על "חברה שלי" הייתי מהדקת אותו לשולחן, שוברת עליו סרגל, חורטת עליו עם מחוגה, דוקרת אותו עם עט ומשייפת לו את הפנים עם מחק... במלחמה כל האמצעים כשרים (ואם זה בביצפר אז נתתי דוגמאות...) הקיצר- אם עושים אצלכם עניין רציני מגזענות אז הייתי הולכת קודם כל למרכז/ת ומתלוננת... ואם לא עושים שום דבר בנידון, אז ורק אז הייתי לוקחת את החוק לידיים... לילה טוף...

sivani

New member
שירן...

מצד אחת את אומרת שאת נגד הכללות וגזענות,אבל באותה נשימה את כותבת: "אם הוא גרמני אז הוא סתם ניאו נאצי אם הוא ערבי אז הוא סתם עוד ערבי טיפש" תחשבי על זה

טוב... לא שיש לי זמן אבל אני אגיב..

אמרתי ככה: דבר ראשון- הבחור הטיפש היה ערבי או גרמני? אם גרמני- סביר להניח שהוא ניאו-נאצי קטן... (סביר להניח... אחרת- למה לו להגיד את זה? יש שם מלא גרמנים שאולי חושבים כמוהו אבל אף אחד מהם לא קם ואמר את זה לנעמה.) אם ערבי- סביר להניח שהוא סתם עוד ערבי טיפש... (כן כן... כמה שזה מצער יש המון ערבים טיפשים שזורקים הערות מעליבות ליהודים... ולכן כתבתי עוד ערבי טיפש...) אני לא חושבת שיש איזשהי אימרה גזענית בהודעה שלי. סורי.

MissUnKnown

New member
____

עוד ערבי טיפש.... כמה ערבים את מכירה שאת יכולה להגיד עוד אני לא חושבת שיש לך מדד להגיד את זה.

אני חושבת ש...

את לא יודעת עליי כלום ולכן את לא יכולה לקבוע שאני לא יכולה להגיד את זה. אם אמרתי דבר כזה- מן הסתם שאני מכירה. כנראה שיש לי מדד להגיד את זה.
וואי איזה עצבים עם הפורום הזה! אולי תתאסלמו וזהו?

MissUnKnown

New member
____

אמממ אוקי יש לך מדד??? כמה את מכירה ...אני אהיה לרגית נגיד 10000 טוב??? אני אפילו מוכנה להגיד 100000, וכולם טישפים...אבל זה עדיין כלום לעומת כול הערבים שיש בעולם. אז לא אני לא חושבת שיש לך מדד מצטערת? ואין טעם להגיב על המשפט החאון שלך...זה סתם יעשה לך קצר

למעלה