אני שונאת את המחשב שלי!!!
כאילו, הוא אשכרה עובד יום כן ויום לא!!! אני כל כך רציתי לראות את התגובות שלכם ורק בבית ספר אני יכולה, ועכשיו הפסקת צהריים תראו, בכלליות אני לא חושבת שרק אלימות פותרת בעיות, כי יש דברים שאפשר לפתור בלי אלימות אבל לפעמים רק מכות זה פיתרון. האדיוט הזה כבר הציק לי כמה פעמים וקרא לי 'יהודיה מסריחה' ו יודן ראוס והוא חצי ערבי וחצי גרמני, מה שמסביר את הקללות שלו. לא הלכתי ליועצת- כי אני לא ילדה קטנה ואני ביליתי אצלה מספיק בהתחלה עם כל שאר הבעיות שלי, ואני עדיין לא מספיק מקובלת חברתית פה בשביל ללכת ולהיות שטינקרית. בכל מקרה, בשאר הפעמים הסתפקתי בלומר 'לך לעזזאל' ולעשות אצבע משולשת אבל נמאס לי ממנו. והיום בבית ספר הוא לא אמר לי כלום, אז כנראה שזה עבד. וכריס הוא חמוד נורא. אמרתי לו אתמול בטלפון ( מסכן הבן אדם עם עין מפוצצת) שבפעם הבאה אני אסתדר וכל זה אבל אני חושבת שזה הדבר היחידי שעבד. הייתם חייבים לראות אבל איזה
כריס נתן לאדיוט הזה. איך אומרים? כל כלב בא יומו. ולא, אנחנו לא פורום גזעני ולא שמאלני. יש יהודים אדיוטים, יש ערבים אדיוטים ויש גרמנים ניאונאצים אבל אי אפשר להכליל, כי יש פה גם הרבה גרמנים שלא אנטישמים