תקשיבו

אמממ.... שוב את טועה.

אוקיי- ידיד של חברה שלי- אמר לה שאנחנו שטן, שיהודים זה... (המון דברים רעים השלימו את המשפט לבד) היו לי בביצפר 6 ערבים שבגלל שאני יהודיה ירקו על הריצפה וצעקו לי יהודיה וכו' וכו'... מספיק שיש יותר ממישהו אחד ובנוסף גם את זה שאמר לנעמה, זה כבר יותר מאחד ולכן אני יכולה להגיד עוד ערבי טיפש... מן הסתם, יש הרבה יותר כאלה... לדוגמא: בטלוויזיה מראים לך... אז כן יכולתי להגיד את זה מבלי שזה יישמע גזעני. ותאמיני לי שיש המון ערבים בעולם שחושבים ככה אז כן יש לי מדד- גם אם אני לא מכירה אותם אישית. ובקשר למשפט האחרון שלי.... לא ביקשתי שתגיבי, הצעתי לך הצעה מפתה בהחלט. ביי

איזה יופי

חצי פורום פה מתנהג בדיוק כמו אותם ערבים טיפשים... הם מכלילים הכל על היהודים, אתם מכלילים על הערבים - ואח"כ אתם עוד באים ואומרים שאנחנו יותר טובים מהם. כמה טיפשות יש בעולם הזה....

MissUnKnown

New member
_____

מסכימה עם כול מילה... ובגלל שיש אנשים שחושבים שסטריוטיפים הם מדד העולם נירא כמו שהוא נירא... ובאותה רמה אני יכולה להגיד לך שבגלל מה שאת אמרת ועוד כול מיני אנשים שאני מכירה יש עוד יהודי טיפש.... עכשיו בואי נירא מה לא בסדר במשפט שאמרתי...יהודים לא טיפשים יש להם גן נוסף הם במעמד העליון...כול הערבים סתם טישפים שכול מה שהם עושים בבית זה לנשוא יהודים והחלומות הכי רטובים שהלם זה לשחזר את הפיגוע בנתניה. אבל לא נבקש ממך להבין את זה כי את הרי שייכת לעם היהודי

אז זהו- שלא.

אני לא הכללתי. אני אמרתי עוד ערבי טיפש... מספיק שאני מכירה יותר מאחד כדי להגיד את זה, מה אתן עדיין לא קולטות? כאילו, זה בכוונה להכניס לי מילים לפה או שאתן כבר רגילות לתקוף את צד הימין ולהיות ביצ'יות כל הזמן? אתן יודעות מה? סבבה! אני חושבת שכל המוסלמים הם טיפשים ורעים ולא מגיעה להם הזכות לחיות, לא צריכות להיות להם שום זכויות קיום בעולם הזה כי היהודים הם הכי חשובים שיש!!! (אם עדיין לא קלטתן, ואני בטוחה שלא, לא התכוונתי לזה ברצינות כי מרבית החברות שלי הן מוסלמיות והן בין הילדות הכי חמודות וחכמות שהכרתי בחיים שלי.) אז גם אם אני חושבת ככה- אתן תהיו האחרונות שיטיפו לי על דרך המחשבה שלי. גם אם זה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיניכן. טוב- אם אני איעלם מהפורום אל תתפלאי סיון, אוקיי?

kit k@t

New member
oh god!

just dont do that to us!!!!! and stop fight over stupid things. israelis hate everybody that isnt jewish, but are shocked when someone hates them. kat

קאט לא נעים לי להגיד לך אבל...

שתקי
בקשר למי שכתבה שאני לא יכולה להבין כי הרי אני שייכת לעם היהודי. אז זהו- שלא. אני מכירה יהודים טיפשים אז זה ממש לא קשור. יש גם הרבה יהודים טיפשים ובגלל זה אני לא מבינה למה את חושבת שהכללתי על הערבים.
זה נורא מוזר, כי כשאתם אומרים שהאמריקאים טיפשים וצוחקים עליהם שכולם כאלה טיפשים ומריצים עליהם בדיחות חופשי פה בפורום אז פתאום זה לא הכללה...
טוב, כל אחד והבעיות הנפשיות שלו.
יום טוב.

kit k@t

New member
not true at all.

the fact that he got beat up wont change him one bit. he will only know that the little jew girl made a 'good' german boy hit him... oh all those jews and their evil magic... kat

Doctor Evil

New member
אהה

ואם היא הייתה אומרת לו שזה לא נעים לה שהוא אומר כזה דבר, או הייתה מתלוננת אצל היועצת, אז בטח הוא היה משנה את הדעה שלו לגבי כל היהודים. אז לפחות עכשיו הוא לא ילך ויעשה את זה שוב.

kit k@t

New member
but thats the thing

he will. only next time he will bring a couple of his friends... u cant change a person like that, that is the way he was raised. think about this: an israeli kid that all his life heard from his parents that arabs are bad ppl. one day he will say this to an arab and will get hit. do u really think he wont think or say that again? he will, only next time he will be ready. u cant change the world by hitting someone. kat

CosmikDebris

New member
סתם קבעתי עובדה. אני פה. וזה

פורום של שמאלנים. וזה מצחיק. לך למקסיקו. אגב יש לי ת'משחק הכי ענק בעולם בשבילך שלח לי הודעה באיי סי ותזכיר לי.

Doctor Evil

New member
לך לקנדה!

רק תזהר ותלבש מסיכה שלא תידבק ב- Severe Acute Respiratory Syndrome

sivani

New member
אורן-שתוק שתוק.

אתה יודע שאני שונאת את השם שלך? אורן נשמע כמו אירן זה מזכיר לי דברים.

Gaily Trinity

New member
LOL!!!!!../images/Emo122.gif

אוי אורן... אתה יודע כמה אני אהת אותך נכון? וסיון כבר לא אוהבת את הפרסי... צחוקים בובה
OK BACK TO ENGLISH* LOL* i got a 94 on my freaking Nixon essay... 94??? i thought it deserved at least a 96... whatever it's an A so it's ok :) now all i need is an A on the final and i will have an A as my final grade in the class... that's good!

נעמצי

New member
אני שונאת את המחשב שלי!!!

כאילו, הוא אשכרה עובד יום כן ויום לא!!! אני כל כך רציתי לראות את התגובות שלכם ורק בבית ספר אני יכולה, ועכשיו הפסקת צהריים תראו, בכלליות אני לא חושבת שרק אלימות פותרת בעיות, כי יש דברים שאפשר לפתור בלי אלימות אבל לפעמים רק מכות זה פיתרון. האדיוט הזה כבר הציק לי כמה פעמים וקרא לי 'יהודיה מסריחה' ו יודן ראוס והוא חצי ערבי וחצי גרמני, מה שמסביר את הקללות שלו. לא הלכתי ליועצת- כי אני לא ילדה קטנה ואני ביליתי אצלה מספיק בהתחלה עם כל שאר הבעיות שלי, ואני עדיין לא מספיק מקובלת חברתית פה בשביל ללכת ולהיות שטינקרית. בכל מקרה, בשאר הפעמים הסתפקתי בלומר 'לך לעזזאל' ולעשות אצבע משולשת אבל נמאס לי ממנו. והיום בבית ספר הוא לא אמר לי כלום, אז כנראה שזה עבד. וכריס הוא חמוד נורא. אמרתי לו אתמול בטלפון ( מסכן הבן אדם עם עין מפוצצת) שבפעם הבאה אני אסתדר וכל זה אבל אני חושבת שזה הדבר היחידי שעבד. הייתם חייבים לראות אבל איזה
כריס נתן לאדיוט הזה. איך אומרים? כל כלב בא יומו. ולא, אנחנו לא פורום גזעני ולא שמאלני. יש יהודים אדיוטים, יש ערבים אדיוטים ויש גרמנים ניאונאצים אבל אי אפשר להכליל, כי יש פה גם הרבה גרמנים שלא אנטישמים

Odish16

New member
האממ האממ

חולקת על דעתך...! אני לא שמאלנית חוצפן..אני ימינית וכך גם שירנושקה..! אני בטוחה שיש עוד.. אהההההההההההההה

גם אני

ימנית אם מדברים על זה... בכל אופן- אידיוט!! לא כריס, הגרמני-ערבי או מה שהוא לא יהיה. אולי אלימות זה לא הפתרון, אבל הוא בטח פעל אימפולסיבית ואפשר לוותר לו. איזה יופי להיות בבית במקום בבית ספר. אני כביכול "חולה" אבל סתם לא היה לי עצבים ללכת, יש לי בוחן בהסטוריה ואני ממש לא יודעת כלום. טוב. כריס הזה נשמע ממש חמוד. יומטוב.

למעלה